gelll gell manzaraya gelll:)

bLue__qirL

Banned
Reaction score
0
off süperr yhaa (ama noldunu çözemedim o ayrı bi konu)

adsz-1.jpg

adsz1.jpg

adsz2.jpg

adsz3.jpg

adsz5.jpg

adsz6.jpg

adsz7.jpg

(BAHRAİN DİE BİYERMİŞ)

Bu Rasi Neresİ Yav Dubayİ Degİl ÇÜnkÜ Dubayİdekİ Palmİye Çeklİndeydİ Çok GÜzel Yer Elİne Saglik
MĞtahİt Senmİsİn Banada Bİ Yer Pls :)

Demografi: Bugün itibariyle nüfusun 3'te 1 kadarı Bahreyn'e gelen göçmen ve çalışma amaçlı yabancılardan oluşmaktadır. Bunlar genelde İranlı, Güney ve Güneydoğu Asyalı'dır.

Ekonomi: Ekonomisi büyük ölçüde petrole dayalıdır. Ayrıca oldukça gelişmiş iletişim ve ulaşım imkanlarıyla, Körfez'de iş yapan çok-uluslu firmalar için önemli bir merkezdir.

adamlarda para bol olunca ne yapacaklarını şaşırıp böyle şeyler yapıyorlar işte.

ama hakkını yemeyelim gerçekten güzel görünüyor. :D

Emeğine Sağlık Huzur Kapladı İçimi...:biggrin

burası neresi yaw:saskin
ama süper görünüyo...

Bahreyn resmi adıyla Bahreyn Krallığı, Asya'da, Basra Körfezi'nde yer alan karadan komşusu olmayan bir ada ülkesidir. Bahreyn'in güneydoğusunda Katar, batısında Suudi Arabistan yer alır. Kuzeybatıdan, Kral Fahd Geçidi ile Suudi Arabistan'a bağlanmıştır. Katar-Bahreyn Arkadaşlık Köprüsü şu an planlamaktadır ve Katarla Bahreyn'i birbirine bağlayacaktır.

Bahreyn, 36 adadan oluşur ve toplam yüzölçümü 706 km²'dir. Bahreyn adası bu yüzölçümün %85'idir. Diğer adalardan büyük olanlar (Hawar takımadası, Muharraq, Umm Na'san, Sitra) Bahreyn'e geçitlerle bağlı olup diğerleri küçük adacıklar ve mercan resifleridir. Ülke topraklarının büyük kısmı çöldür, çok az bir alan sulu tarımda kullanılmaktadır. En yüksek nokta Jebel Dukhan (Duman Dağı) denizden 137 m. yüksekliktedir.

buradaymış...

satılık ew warmıdır acaba bi gideyim ew alayım hehe ulan internet parasını zor ödüüoz zaten

eLiNe sAğLıK bLuE-gİrL...

evt çok güsel gözüküo ama bana sanki feyk gibi geldi

orda yasanmaz ya millet birbirini röntgenler:durdurun

yA mükemmeL bir yeRmis .!
Burada oLmak isterdim ..

Eline SAqlıq : )

Geri