Geleceğin klavyesi !!

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Üzerindeki her tuşun isteğe bağlı olarak programlanabildiği Optimus klavyeleri yakında piyasaya sürülecek. Oynadığınız oyuna ya da kullandığınız programa göre anlık olarak programlanacak olan tuşlar sayesinde her şeye kolayca ulaşabileceğiz.Kısayolunu oluşturduğunuz programın ikonunu tuşların üzerinde görebileceksiniz. 2006 yılı içinde piyasaya sürülecek olan klavyelerin fiyatları henüz belli değil.

bu verilmemişmiydi yaaa sanki verilmiş gibi geldi bana . neyse . kullanışlı bi klavye olacağı kesin yaa ama daha da iyi tasarım yapabilirilerdi.

walla yaww klavyemi değiştirmeye hiç niyetim yoq.emektar klavyem beniM.

ben başka bişe görmüştüm ufacık bi kutu, lazerle düz bi alana klavye tuşlarını yansıtıyor, atıyorum masanın üstüne yansıtıyor sen masanı klavye olarak kullanıyorsun :D

Güzel ama tabi yine piyasaya taklitleri falan çıkana kadar milleti kazıklarlar

yav bu şimdi dunaynın parasıdır hee ben sinirlernince nereye vurucam bari klavyenin yanına baska bi klavye koyalım sinirimi ondan cıkarıyım demi yani yazık olur:Dbirde bu klavyeye ne gerek var ya ucana kacana en iyi klavye klasik kardesim şaşmam...

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
ben başka bişe görmüştüm ufacık bi kutu, lazerle düz bi alana klavye tuşlarını yansıtıyor, atıyorum masanın üstüne yansıtıyor sen masanı klavye olarak kullanıyorsun :D

evet dostum yaa onu göreli 3 sene olmuştu benim yaa

Geri