Geleceğin Hakan Şükür`ü ...!

yi6it

New member
Reaction score
0
Şükür’ün veliahtı Furkan A2 maçında hat-trick yaptı

2009-01-15_imza8.jpg

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Sakaryaspor’dan transfer ettiği, ‘geleceğin Hakan Şükür’ü’ olarak adlandırılan 1.88’lik genç santrfor Furkan Aydın, dün A2 takımı ile yapılan hazırlık maçında coştu.

18 yaşındaki Furkan, Can Bartu Tesisleri’nde oynanan ve asların 3-1 kazandığı karşılaşmada takımının 3 golünü birden atarak hat-trick yaptı. Menajerliğini, Tuncay Şanlı ve Volkan Demirel’i Türk futboluna kazandıran Erdinç Şehit’in yaptığı Furkan, Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra da Sakaryaspor’da kalıp, sezon sonuna dek bu kulüpte kiralık oynamış ve bu sezonun başında sarı lacivertli takıma katılmıştı.
A2 takımı ile oynanan maçın diğer özelliği; asların taktiğini, teknik direktör Christoph Daum’un yardımcısı Ayhan Tumani’nin vermesiydi. Karşılaşmayı kenardan izleyen Daum takıma hiç müdahale etmedi. 10’ar kişilik kadrolarla yapılan maçta A2’lerin tek golü Doğukan’dan geldi.

Hürriyet

Herkesi Birinin Veliahtı Olarak Gösteriyorlar Fakat Harcanıyor Böyle Oyuncular

hayırlı uğurlu olsun, keşke hakan şükür gibi olabilse. Türk futbolu elin ecnebilerine muhtaç kalmasada kendi futbolumuzda ilerleme kaydedebilsek...

Gerçekten çok kaLiteLi bir çocuk. . .
Güiza'nın yerine koysan şimdiye 6-7 goLü wardı!

Artık şans verin şu adamLara yada kiraLayın. . .

Boşu boşuna güizaLara bir ton para bayıLmayaLım. . .

süpersin.güzel bir konu açmışsın emeğine sağlık.

Hakan şükürün insancıl kişiliğine ve kendi döneminde yaptığı olumlu işlere sözüm yok.

Fakat şahsen, oyun tarzını pek sevmezdim, günümüz futbol anlayışındaki değişimlere ve gidişe bakacak olursak bu formattaki bir oyuncu bugün nekadar etkili ve faydalı olur. Bilmiyorum doğrusu.

Geleceğin Hakan Şükür ü Bu çocuk mu . Vallahi çocuğu izlemedim Ama Hakan Şükür Veliahtı olabilecek Birisi Olarak ÖZGÜRCAN ÖZCAN I söyledi Bilginize .. Fenerliler Hakan şükür ün adının yerine rıdvan ın adını ansın bence :D

hadi canım sende

allah bir tane hakan gönder di bir daha gönderiri mi bilemm

hakan şükür den daha iyi olur ya.hakan şükür e kafa var ayak yok diyorlar

Geri