Geldikleri Gibi Gidecekler

uA*Ugur

New member
Reaction score
0
238bbc.gif

BİRİSİ KÜRT AÇILIMI ERMENİ AÇILIMI DAĞDAN 34 it İNDİREREK BU ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇAILIŞIYOR.HANİ ŞU BİRİSİ VARYA itlere sayın BENİM ŞEHİDİME kelle DİYEN BİRİSİ.

ARTIK BU İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKTI.O BİRİSİ BU ÜLKEDE O itlere bayram havası YARATIYOR BENİM ŞEHİDİMİN AİLESİNİ GAZİMİ ÜZÜYOR.O BİRİSİ ÇOK OLMAYA BAŞLIYOR.HADDİNİ BİLMESİNİN ZAMANI GELDİ.

BU ÜLKEDE ŞEHİT KANI GAZİ GURURU YERDE KALMAZ.BÜTÜN TÜRKLEREL ELE VERİP BU ÜLKEYİ AYAKTA TUTACAĞIZ.

ŞEHİDİMİN AİLESİNİ GAZİMİ BENİM MİLLETİMİ ÜZENİN BU ÜLKEDE YERİ YOKTUR.BU BÖYLE BİİNSİN.

BU ÜLKEYE GELEN 34 İT GELDİKLERİ GİBİ GİDECEK, GİDECEK tayyip GELDİKLERİ GİBİ GİDECEK!!!

HER ZAMAN SÖYLÜYORUM VE YİNE SÖYLEYECEĞİM

BU ÜLKENİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR,BAYRAĞI BEYAZ AY YILDIZLI AL BAYRAKTIR,DİLİ TÜRKÇE'DİR ,HALKI TÜRK'TÜR,MARŞI İSTİKLAL MARŞI'DIR, BU ÜLKE

TÜRKİYEDİR

303fwpj.jpg

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

bu ülkenin kurucusu mustafa kemal atatürk'tür,bayrağı beyaz ay yıldızlı al bayraktır,dili türkçe'dir ,halkı türk'tür,marşı istiklal marşı'dır,

Arkadaslar bende sizinle ayni duygulari paylasiyorum.Fakat Türkiye yi öyle hale getirdilerki,gercek ATATÜRK cü kimseleri sucsuz yere hapislerde süründürüp,dagdan inen eli kanli terörüstleri kisa bir sorgulamadan sonra serbest biraktilar.Bu amerikanin planlayip bizdeki vatan hainlerinin isbirligiyle basta tayyip ve taiefesi olmak üzere oyunculariyla sahneye koydugu oyundur.

Tamam Güzel Ne yapıcan Yada Ne yapabilirsin.

Geri