revolation
яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Öncelikle bi kağıt ve bir kalem alınır. Kağıda sırası ile aynen yukarıdan aşağıya doğru şunlar yazılır.
döker
dil
kadar
bu
için
sinek
bir
inek
hangi
daha sonra karizmasını çizmek istediğimiz bir arkadaş bulunur ve plan işlemeye başlatılır. ortamda bi kaç arkadaş ki benim favorim her zaman kızların olması daha ii sonuçlar doğuru. adamın karizma komple çizilir.
kelimeler arkadaşa yukarıdan aşağıya okutulur,
Şöyle olacaktır: döker dil kadar bu için sinek bir inek hangi
daha sonra arkadaşa hepsinin başına sinek koyarak okuması söyler;
Sinek döker
Sinek dil
Sinek kadar
Sinek bu
Sinek için
Sinek sinek
Sinek bir
Sinek inek
Sinek hangi
Daha sonra aşağıdan yukarı doğru başına sinek koyarak okutulur;
Sinek hangi
Sinek inek
İnek bir….
daha sonra başına sinek koyarak okuduğu gibi bu seferde sonlarına da sinek koyarak okutulur;
Sinek döker Sinek
Sinek dil Sinek
Sinek kadar Sinek
Sinek bu Sinek
Sinek için Sinek
Sinek sinek Sinek
Sinek bir Sinek
Sinek inek Sinek
Sinek hangi Sinek
Sinek hangi sinek
Sinek bir sinek
Sinek inek sinek…
Daha sonra baş ve sonda bulunan Sinek kelimesi kelimelerin önünden ve arkasından kaldırılır ve ilk yazıyı alttan üste okuması istenir.
Sonuç şudur: Hangi inek bir sinek için bu kadar dil döker
Arkadaş farkında olmadan tamı tamına 61 kez sinek demiştir ha ha ha
Ortaya çıkan sonuç vahimdir. Hemen o ortamdan uzaklaşılır. Dayak yeme ihtimali var. Lisede bilmece yarışma yaparken bunu bir bilmece diye tahtaya yazmıştım ve bir arkadaş ben çözeceğim demişti (ileri zeka ya IQ 1500) bende gel dedim. Yaptığım arkadaş rezil oldu (zaten inekti, belgeyle ıspatlanmış oldu) ve buda bana dersten atılmama mağloldu. Tabi hoca ders bitiminde yanıma gelip “buna benzer başka şeyler var mı?” dedi. O da tenefüste öğretmenler odasında diğer öğretmenlere yapmı. Dersten neden attınız dediğimde bana “olum, arkadaşını rezil ettin. Adamın karizmasını yerle bir ettin. Atmasaydım müdüre şikayet ederdi” dedi :clap :clap
Dersten atılmak kötü olmuştu, ama 1 sene boyunca adamın karizma göçmüştü ve bende sınıfta bu olaydan dolayı bayağa bi ün yapmıştım
döker
dil
kadar
bu
için
sinek
bir
inek
hangi
daha sonra karizmasını çizmek istediğimiz bir arkadaş bulunur ve plan işlemeye başlatılır. ortamda bi kaç arkadaş ki benim favorim her zaman kızların olması daha ii sonuçlar doğuru. adamın karizma komple çizilir.
kelimeler arkadaşa yukarıdan aşağıya okutulur,
Şöyle olacaktır: döker dil kadar bu için sinek bir inek hangi
daha sonra arkadaşa hepsinin başına sinek koyarak okuması söyler;
Sinek döker
Sinek dil
Sinek kadar
Sinek bu
Sinek için
Sinek sinek
Sinek bir
Sinek inek
Sinek hangi
Sinek hangi
Sinek inek
İnek bir….
daha sonra başına sinek koyarak okuduğu gibi bu seferde sonlarına da sinek koyarak okutulur;
Sinek döker Sinek
Sinek dil Sinek
Sinek kadar Sinek
Sinek bu Sinek
Sinek için Sinek
Sinek sinek Sinek
Sinek bir Sinek
Sinek inek Sinek
Sinek hangi Sinek
Sinek hangi sinek
Sinek bir sinek
Sinek inek sinek…
Daha sonra baş ve sonda bulunan Sinek kelimesi kelimelerin önünden ve arkasından kaldırılır ve ilk yazıyı alttan üste okuması istenir.
Sonuç şudur: Hangi inek bir sinek için bu kadar dil döker
Arkadaş farkında olmadan tamı tamına 61 kez sinek demiştir ha ha ha
Ortaya çıkan sonuç vahimdir. Hemen o ortamdan uzaklaşılır. Dayak yeme ihtimali var. Lisede bilmece yarışma yaparken bunu bir bilmece diye tahtaya yazmıştım ve bir arkadaş ben çözeceğim demişti (ileri zeka ya IQ 1500) bende gel dedim. Yaptığım arkadaş rezil oldu (zaten inekti, belgeyle ıspatlanmış oldu) ve buda bana dersten atılmama mağloldu. Tabi hoca ders bitiminde yanıma gelip “buna benzer başka şeyler var mı?” dedi. O da tenefüste öğretmenler odasında diğer öğretmenlere yapmı. Dersten neden attınız dediğimde bana “olum, arkadaşını rezil ettin. Adamın karizmasını yerle bir ettin. Atmasaydım müdüre şikayet ederdi” dedi :clap :clap
Dersten atılmak kötü olmuştu, ama 1 sene boyunca adamın karizma göçmüştü ve bende sınıfta bu olaydan dolayı bayağa bi ün yapmıştım