GeL de GönüL Koyma !!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

GAZETE HABERTÜRL-SENAD OK

haber_ic_148525.jpg

CSKA Moskova, Gökhan için 5 milyon euro bonservis bedeli teklifiyle İstanbul’a geliyor. Köşeye sıkışan
Fenerbahçe yönetimi ise genç oyuncunun sözleşmesini yenilemek istiyor

5 MİLYON EURO VERİYORLAR

Gökhan Gönül’e CSKA Moskova’nın transfer teklifinde bulunması F.Bahçe yönetimini seferber etti. Gökhan’ı kadrosunda görmek isteyen CSKA Teknik Direktörü Zico bu futbolcunun transfer edilmesi için Rus yetkilere talimat verdi. Fenerbahçe ile 2011 yılına kadar mukavelesi bulunan milli futbolcu için Rus kulübünün temsilcileri sezon bitimi ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Fenerbahçe’ye Gökhan için yapacakları resmi teklifi sunacaklar. İlk olarak HABERTÜRK’ün duyurduğu bu transfer girişiminde Rus kulübü yetkililerinin milli futbolcu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

YÜZDE YÜZ ZAM YETMİYOR

Ruslar’ın Gökhan için ciddi olduğunu gören Fenerbahçe yönetimi ise bu futbolcuyu küstürmemek ve takımda
tutabilmek için de mukavelesinde iyileştirmeye gidiyor. Takımda en az ücreti alan Gökhan’a yeni sözleşme
yapmayı planlayan yönetim menajeri ile masaya oturacak ve yeni mukavele için anlaşmaya çalışacak. Ancak ücret konusunda sıkıntı yaşayan genç yıldıza yüzde yüz zam yapılması bile yetmeyecek. Çünkü Gökhan’ın alacağı bu para bile ancak yedek futbolcuların aldığı ücrete eş değer olacak. Bu nedenle yönetim, Gökhan’ı kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapacak.

Eğer bu adamı para yüzünden kaçırıLarsa
yazıkLar oLsun!!!
Bu adam takımda en yüksek maaşLa oynaması gereken adam!!!

KAYNAK

ben olsam 200 isterim.
son kupa maçında görülmüştür ki fenerbahçe için oynayan tek futbolcudur.
diğerlerinin maaşından kesip gökhana vermek gereklidir.

ben olsam 200 isterim.
son kupa maçında görülmüştür ki fenerbahçe için oynayan tek futbolcudur.
diğerlerinin maaşından kesip gökhana vermek gereklidir.

=)
Aynen öyLe
suan en yüksek maaş aLması gerekenLer

G.GönüL
Lugano

Gerisine 1 miLyon doLar cok biLe. . .

adam yüreğinle oynuyor kazansakda yenılsekte bence kalmalı acılen sozlesme yenılemelerı lazım chelsea macında ne oynamıstı pehh sımdı ne ugur var ne gokhan hıcbırı oynayamıo bıle şadan kalkavanın dedıgı gıbı teneke kupayı bıle alamadık :D

eğer fener seneye sağlam bir kadro kuracaksa aurelio ynlışını birdaha yapmamalı.
türkleri aç bırakıp gavurları cebi para dolu gezdirmeyi bırakmalı bizim yöneticiler.

adam yüreğinle oynuyor kazansakda yenılsekte bence kalmalı acılen sozlesme yenılemelerı lazım chelsea macında ne oynamıstı pehh sımdı ne ugur var ne gokhan hıcbırı oynayamıo bıle şadan kalkavanın dedıgı gıbı teneke kupayı bıle alamadık :D

Ugur adam değiL ya ondan bir cacık oLmaz
Bize adam gibi
1 soL acık
1 sağ acık
1 forvet
1 defans
1 10 numara

bunLar zaruri ihtiyacLar extra dan adam aLınsa hic de fena oLmaz. . .

gökhan nede olsa hemşerim.............iyi değerli bir futbolcu

Gidecekse Dahi İyi Bir KLübe Daha Yüksek Bir Fiyata GitmeLi.Tuncay Konusunda YapıLan Hata YapıLmamaLı ve İş Sıkı Takip EdiLmeLi

Bize adam gibi
1 soL acık
1 sağ acık
1 forvet
1 defans
1 10 numara

uu o kadar adam en az 70m eder:D
daha yedekleri saymıyorum.
fenere bence bu sene ronaldinho gelir yönetim taraftarı onla kandırır yine bi halt olmaz.
fenerin öncelikli ihtiyacı forvet değil orta sahadır.

1 adet dm
1 adet mc şart.

eğer alex ile devam edilecekse amc gereksinimi ortadan kalkıyor ama ben alexi pres yapmadığından ötürü hiç sevmiyorum ve bana kalırsa mutlaka gitmeli.

uu o kadar adam en az 70m eder:D
daha yedekleri saymıyorum.
fenere bence bu sene ronaldinho gelir yönetim taraftarı onla kandırır yine bi halt olmaz.
fenerin öncelikli ihtiyacı forvet değil orta sahadır.

1 adet dm
1 adet mc şart.

eğer alex ile devam edilecekse amc gereksinimi ortadan kalkıyor ama ben alexi pres yapmadığından ötürü hiç sevmiyorum ve bana kalırsa mutlaka gitmeli.

Bencede ALex gitmeLi
yok dai ne 70 M u keLLe bası 10 M Luk adammı aLıcan =)
10 numaraya biras fazLa bayıLcan 15 M civarında
diğerLerini 5M civarında aLıcan

Edu MALdonado Josico aLex Deivid Güiza Yasin Can
1 dk düşünmeden gönder. . .

Bize adam gibi
1 soL acık
1 sağ acık
1 forvet
1 defans
1 10 numara

alıcanda bu aziz gene gıder maldonado gıbı bırını alır gene secılırse merak etme

Bize adam gibi
1 soL acık
1 sağ acık
1 forvet
1 defans
1 10 numara

Oha Yanı Oha.. =D

ßare Tum Takımı YenıLeyın Yaz Kampanyası Varken.. :hhmanD

Geri