geelll birkaç güzel fıkram var...:P

Pit10

Forumun Fırlaması
Reaction score
0
TERZİ AGOP
Terzi agop öldükten sona karısı demircinin biriyle evlenir gerdek gecesinde demirci agopun karısına pazularını gösterir
_Bunlar agopta varmıydı der. Kadın :
_Yoğidi yoğidi der. Daha sonra demirci üstünü cıkarır ve karın kaslarını gösterir:
_Bbunlar agopta varmıydı der.Kadın yine :
_Yoğidi yoğidi der demirci pantolonunu çıkarır ve bacak kaslarını gösterir ve: _Bunlar agopta varmıydı diye sorar.En sonunda sinirlenen kadın :
_Bunların hiç biri agopta yoğuidi ama agop bu kadar vakite beni s.keridi seni s.ker idi üstüne ikide pantolon dikeridi'' der

APTAL
Bir Alman, bir ingiliz, bir Laz barda oturmuş bir yandan içip, bir yandan karılarının aptallığı konusunda sohbet ediyorlarmış. Alman demiş ki:
_"Benim karım Helga o kadar aptal ki geçen gün ucuzluk var diye marketten 300 Mark'lik et almış, halbuki bir buzdolabımız bile yok!" İngiliz gülmüş:
_"O da birşey mi?" demis,
_"Benim karım Elizabeth daha da aptal. Babası çok zengindir, geçen hafta kendisine 6000 Pound'a araba aldırdı, ama kullanmayı bilmez." Laz atlamış:
_ "Ula uşaklar, siz ne diyorsunuz" demiş,
_"Benim karım Fadime hepsinden aptal. Bodrum'a iki haftalık tatile gidiyor. Dün bavulunu yaparken gördüm, 400 tane prezarvatif almış, halbuki çükü bile yok!"

KONYALI İLE ADANALI
Konyalı ile adanalı çok iyi bir dost olmuşlar. Bir gün adanalı konyalıya ziyarete gelmiş. Konyalı yedirmiş içirmiş ve gece olunca yanına bir hatun yollamış. ve sabah ne yaptın diye sorduğunda "hiç bir şey yapmadım" demiş. Yav ben seni memnun etmek için yolladım demiş.Neyse aylar sonra konyalı adanalıya ziyarete gidiyor.Adanalı konyalıyı yediriyor içiriyor.Ve sonrada kendi karısını yanına yolluyor.Biz bişey yapmadık oda yapmaz diye düşünüyor.
Konyalı sabaha kadar kadını s.ke s.ke öldürüyor. Sabah olunca Adanalı soruyor:
_ Benim hanıma ne yaptın diye. Konyalı:
_S.ktim öldü der.Adanalı konyalıyı dağ bayır kovalamaya başlar.Konyalının işemekte oduğunu görür ve silahla vurur. Ve derki :
_Sen benim karıyı nasıl becerdin senin ç.küne bir sıçayım der.Ve ayağı kayar konyalınınki adanalının kıçına girer. Adam can havliyle eve gelir.Kızı sorar "baba konyalı nerde"
_Sussssssss kızım konyalı deme "Dirisi ananı Ölüsü beni Ruhuda gelir seni S.ker

YENİ EVLİ
Yeni evli bir çift balayı yapmayı düşünür ve bu balayını trenle yapmak isterler tabiki trenle gidebilmek için gara giderler ve gar danışma trende yer olmadığını belirtir. Yeni evli çift bu duruma çok üzülür fakat gar memuru bir çözüm var der trende bir yaşla amca var bu yaşlı amcaya söyleyelim derler. Hemen yaşlı amcanın yanına giderler ve amcaya yalvarırlar amcada bunu kabul eder.
Tabi yolculuk uzun olduğu için gece olur ve herkesin uykusu gelir amca yatalım der ve yataklı vagonda oldukları için yaşlı amca alta yeni evli çift üste yatar.Uzun bir zaman geçtikten sonra yeni evli çift amcanın uyuduğunu sanarak işe başlamak isterler. Erker bayana :
_Ne güzel elmaların var der ve dudaktan öper,
_Ne güzel ayvaların var der ve gögüsünü eller,
_Ne güzel şeftalin var der ve a.ına sokar.
Tam o sırada yaşlı amca aşağıdan bağırır :
_Evladım elmayı, ayvayı anladık da niye şeftalinin suyunu aşağıya akıtıyorsunuz ?der

SAYISAL
Adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:
".mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş. Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış...
- "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş. Bunun üzerine adam:
".mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar, kadın çok bozulmuş ve:
- "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş. Neyse adamda hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş. En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve
"Ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş. Müdürün yanına gitmişler adam gene aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş. Müdür:
- "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş.
Bunun üzerine adam
"Azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu .mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum"demiş...
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek:
- "VE BU O.OSPU SİZE YARDIMCI OLMUYOR HAA...?"

TELE KIZ
Bir gün adamın biri tele kızın birisi ile beş yüz dolara anlaşırlar. Ve geceyi beraber geçirirler. Ancak sabah olup sıra parayı ödemeye gelince, adam cebinde yeteri kadar para olmadığını anlar. Tele kıza parası olmadığını, işyerine vardıktan sonra parayı zarfla göndereceğini söyler. Kız da kabul eder. Adam zarfın üzerine daire kirası yazacağını söyler. Adam işyerine vardıktan sonra parayı hazırlarken aslında gecenin o kadar da iyi geçmediğini, beklediği kadarda eğlenmediğini düşünür. Ve kadına beşyüz dolar yerine ikiyüzelli dolar göndermeye karar verir. Zarfın üzerine daire kirası olduğunu belirttikten sonra içine de şöyle bir not iliştirir.
-Hanımefendi size beşyüz yerine ikiyüzelli dolar yolluyorum. Çünkü ben; Dairenizin daha önce hiç kullanılmamış oldugunu düşünmüştüm, ve dairenizin daha küçük olduğunu sanıyordum... Ayrıca dairenizin ısıtma sistemini de hiç beğenmedim. Daha sıcak olmasını bekliyordum" der.
Ve zarfı kurye ile yollar. Kadın zarfı açtığında paranın eksik olduğunu ve yanına bir not iliştirilmiş olduğunu görür. Notu okuduğunda hemen cevap olarak şunu yazar.
-Beyefendi böylesi güzel bir dairenin daha önce kullanılmamış olabileceğini nasil düşünürsünüz,?Aslında daire hiç de büyük değil. Sizin dairenin içini dolduracak kadar eşyanız olmadığı için size büyük gözükmüş olabilir. Ayrıca ısıtma sistemi de iyidir ancak siz ateşlemeyi beceremediyseniz ben ne yapabilirim?

BİR TABUR ASKER
Bir kasabanın kilisesinde papaz vaaz vermektedir. Konu kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz halkı çocuk yapmak için
"Eşiyle cinsel ilişkide bulunan her kimse bir tabur düşman askeri öldürmüş kadar sevap kazanır" der.
Vaazdan sonra evine dönen çiftlerden birinde kadın kocasına yaklaşır ve
"Hadi kocacım bir tabur asker öldürelim" der. Kocası kabul eder ve birlikte olurlar. Aradan yarım saat geçer, kadın yeniden gelir,
"Hadi kocacım bir tabur düşman askeri daha öldürelim" der. Adam yine kabul eder ve yeniden birleşirler. Aradan bir saat geçer, kadın yeniden gelir
"Hadi kocacım bir tabur daha öldürelim" der, adam oflaya puflaya kabul eder ve yeniden birlikte olurlar. Bunun üzerinden bir saat geçer kadın yine ister adam bir nevi çaresiz yine "hadi" der, bu sırada çıkarttıkları seslerden rahatsız olan oğulları gelir odaya:
"Ya çok gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyorum"
Babası yakınır:
"Ne yapayım oğlum, düşman askerleri ananin orasına karargah kurmuş, öldür öldür bitmiyor.

DAYANIKLI OL
10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının ustune atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar:
"Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl optüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur:
"Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!"

YÜZME ÖĞRENSEYDİN
Temel bir gün sahilde yürürken
" Help! Help" diye bağıran bir
adam görmüş ve adama;
_"Hass*ktir ordan, İngilizce öğreneceğine
yüzme öğrenseydin" demiş.

1 DAKİKA
Bir adam tanrının doğasını anlamak istiyormuş
ve ona sormuş: "Tanrım, 1 milyon yıl senin
için ne kadar bir süredir?"
Tanrı şöyle cevaplamış: "1 milyon yıl benim
için 1 dakika kadardır."
Adam sormaya devam etmiş: "Peki,tanrım 1
milyon dolar senin için ne kadardır?".
Tanrı cevaplamış:"1 milyon dolar benim
için 1 pennydir"
Adam dayanamamış."Tanrım bana bir penny
verir misin? "demis.Tanrıdan şöyle bir
cevap gelmiş: "1 dakika."

bir adanalı olarak adanalı fıkranı kınıyorum...

abi adanalı konyalı manyak olmus ya teşekkürler

ellerine sağlık bu fıkraları nerden buluyonuz yaw.....

By-AchilleS' Alıntı:
YÜZME ÖĞRENSEYDİN
Temel bir gün sahilde yürürken
" Help! Help" diye bağıran bir
adam görmüş ve adama;
_"Hass*ktir ordan, İngilizce öğreneceğine
yüzme öğrenseydin" demiş.

bu güzelmiş....:)
bencede bu baya iyi :)

:)

DAYANIKLI OL
10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının ustune atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar:
"Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl optüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur:
"Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!"

Geri