Gecmişini (unutmak)!!

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
evet evet gecmişimizi unuttuk !!!

Ey! BÜyÜk Osmanlinin Sanli Torunu
Sende Bu Hallere DÜsecekmiydin?
Bir Zamanlar GÖlgenden Korkan Itlere
Simdi BÖyle Boyun Egecekmiydin?

Adalet Sendeydi, Iman Sendeydi
Karalar, Denizler, Umman Sendeydi
Yardim Isteyene Aman Sendeydi

Dogusu, Batisi, Filistini, Ceceni
DÖrt GÖzle Beklediler Senin Gelmeni
Öperlerdi Ayagini,bastigin Yeri

Sanki Biz Batiyiz, Bati Osmanli
Simdi Biz Dile DÜstÜk Onlarsa Sanli
Yahu AltiyÜz Yil Tasidin Bu Bayragi

Malazgirt"te, Sakarya"da, Çanakkalede
Kilicinla Toprak Oldu YÜzbinlerce Kefere
Nerde Kaldi Ihtisamin, Adaletin Nerede?

Satildi O Ugruna Kan DÖktÜgÜn Topraklar
Yeniden Dikilde Bak Yiktigin Tapinaklar
Etrafimizi Sardi Ecinciler,hortlaklar

Biraktigin Emaneti Koruyamadik
Ne Kur"an"a, Ne SÜnnete Tam Uyamadik
Yazik Gaflet Uykusundan Uyanamadik

Torunlarini GÖrsen TÜkÜrÜrsÜn YÜzÜne
Kiminin Kiblesi Bati, Kimi Gider DÜzÜne
Yaldizli HaÇ Taktilar Alemlerin ÜstÜne

O GÜn IÇinizdeki Ermeni DÖnmeleri
Yine Devam Ediyor Tarihe SÖvmeleri
Hitler"le, Stalin"le, Putla ÖvÜnmeleri

Ben Sana Hayranim, Ben Sana Asik
DÖktÜgÜn Kanlarla Kanim Karisik
Aslimda, Neslimde Senle Barisik

Tekrar Hayat Bulsan DÖnsen Bu Çaga
Seni KÜÇÜmseyenleri Diksen Ayaga
Yine MÜhrÜnÜ Vursan Koca Bir Çaga

(alıntı)

Bunlar doğru ama ne denebilir . Bizi bu hale getiren Siyasetçilerden başkası değil .
Herkes Tarihini biliyor , geçmişini biliyor , gelecekten ise herkes ümitsiz . Ne olucağımız belli değil . Türk gençliğini bu hallere getiren zihniyetler elbet ilahi adaleti görürler .
Bir çocuk bu ülkede doğduğu anda bile bilmem ne kadar borçla doğuyorsa tabiki geleceğinden ümitsiz olur .
Ne diyim başka . Zaten Tr'de yaşamaktan bıktım . Bir yolunu bulsam bir dk kalmam burda .
Bu siyasete bu düzene devam etmektense gider başka ülkelerde yeni hayat kurarım . Geleceğimdende endişe etmem .

Ey! BÜyÜk Osmanlinin Sanli Torunu
Bir Zamanlar GÖlgenden Korkan Itlere
Simdi BÖyle Boyun Egecekmiydin?

Son zamanlarda dikkat ediyorum da Osmanlı`nın torunlar artık içindeki Kuva-i Milliye anlayışını yitirmeye başlamış.. Tabi sözüm genelleme değil gördüklerim için söylüyorum.

ya millet bırakın osmanlıyı osmanlıda iyi padişahlar olduğu kadar kötüleri de çoktu ''O GÜn IÇinizdeki Ermeni DÖnmeleri'' mısrasından da anlaşılacağı gibi padişahların yaptıkları maluımdu ve ayrıca herkes kuvai milliyeyi desteklerken o ihtişamlı osmanlı padişahı dediğin gibi el etek öpüyordu........Ondan sonra M.Kemal Atatürk bu ülkeyi kurtardı ve ozamanlar bizim paramız amerikan dolarının tam 3 katıydı ve bize yalvarıyorlardı bize Osmanlı degil, kula kulluk etmek degil.... Başka bi Atatürk Lazım......

evrenbesiktas' Alıntı:
ya millet bırakın osmanlıyı osmanlıda iyi padişahlar olduğu kadar kötüleri de çoktu ''O GÜn IÇinizdeki Ermeni DÖnmeleri'' mısrasından da anlaşılacağı gibi padişahların yaptıkları maluımdu ve ayrıca herkes kuvai milliyeyi desteklerken o ihtişamlı osmanlı padişahı dediğin gibi el etek öpüyordu........Ondan sonra M.Kemal Atatürk bu ülkeyi kurtardı ve ozamanlar bizim paramız amerikan dolarının tam 3 katıydı ve bize yalvarıyorlardı bize Osmanlı degil, kula kulluk etmek degil.... Başka bi Atatürk Lazım......

DOĞRU SÖZE NE DENİR...

Arabın dönmesini, ermeninin fanatiğini yanına sadrazam olarak alıp öz be öz Türklere işkence edenlerin torunu olmak büyüklükse ben kabul etmiyorum bunu.Ha Fatih gibi dağlardan sürüyüp gemileri çökmekse bizansın boynuna (İŞTE BENİM ATAM, İŞTE BENİM KANIM)

Vahdeddin gibi peşkeş çekmekse vatanı, Yavuz gibi Türk'ü kırmaksa ben orada yokum.
Cengiz gibi korku vermekse, Oğuz gibi hüküm sürmekse işte benim atalarım...

tigin_alporu' Alıntı:
DOĞRU SÖZE NE DENİR...

Arabın dönmesini, ermeninin fanatiğini yanına sadrazam olarak alıp öz be öz Türklere işkence edenlerin torunu olmak büyüklükse ben kabul etmiyorum bunu.Ha Fatih gibi dağlardan sürüyüp gemileri çökmekse bizansın boynuna (İŞTE BENİM ATAM, İŞTE BENİM KANIM)

Vahdeddin gibi peşkeş çekmekse vatanı, Yavuz gibi Türk'ü kırmaksa ben orada yokum.
Cengiz gibi korku vermekse, Oğuz gibi hüküm sürmekse işte benim atalarım...

ya aslında cok karamsar bakıyorsunuz bu duruma.tamam kabulum Türkiye iyi bir yerde değil.Ama biz bir şeyler yapmazsak ülkeyi ben mi kurtaracam bana ne dersek o zaman Türkiye istediğimiz yerde olmaz.

ayrıca Vahdeddin peşkeş çekmedi.Adamın eli mahkum ne yapabılır kı??sen olsan onun yerınde sen napabılırsın kı??
Yavuz Sultan Selim e laf ettırtmem adımı ondan alıyorum ayrıca Türkün soyunu kırmadı ulkeye ıhanet edenlerı cezalandırdı.bu olay sımdıde var.mısal Pkk nın ıcınde
sadece Kurt yok Turkte var bunuda bır dusun.
Saygılarımla...

Geri