Php konusunda acemiyim..
Nuke elited yükledim..
Ayrıca birkaç güvenlik ve görsel eklenti yükledim..
Bunların hiçbirinde sorun yok..
Ama forumlarda normal kullanıcı ile msj atmayı denediğimde "Geçersiz Oturum. Lütfen formu yeniden gönderin." şeklinde bir mesaj alıyorum..
Aynı sorun admin olarak denediğimde karşıma çıkmıyor..
Forums klasörünü silip eski haline getirdim..
Kısaca tüm eklentileri sildim ama düzelmedi..
Phpbb forumlarında bunun upgrate den olduğunu okudum ama nukede nasıl düzelticeğim konusunda hiçbir fikrim yok..
Lütfen yardımcı olun...
Not: upgrateleri arkadaşımın hatası nedeniyle 2 kez çalıştırdım sorun bundan olabilirmi..
Eğer bundansa yeni bir veritabanı açıp forumu oraya yönlendirsem ve tekrar kurulum yapsam düzelirmi...
En cok guvendigim gunluk 2500 kisinin onlne oldugu bi forumda kimseden mesaj gelmio ne bicim istir bu
?
Nuke elited yükledim..
Ayrıca birkaç güvenlik ve görsel eklenti yükledim..
Bunların hiçbirinde sorun yok..
Ama forumlarda normal kullanıcı ile msj atmayı denediğimde "Geçersiz Oturum. Lütfen formu yeniden gönderin." şeklinde bir mesaj alıyorum..
Aynı sorun admin olarak denediğimde karşıma çıkmıyor..
Forums klasörünü silip eski haline getirdim..
Kısaca tüm eklentileri sildim ama düzelmedi..
Phpbb forumlarında bunun upgrate den olduğunu okudum ama nukede nasıl düzelticeğim konusunda hiçbir fikrim yok..
Lütfen yardımcı olun...
Not: upgrateleri arkadaşımın hatası nedeniyle 2 kez çalıştırdım sorun bundan olabilirmi..
Eğer bundansa yeni bir veritabanı açıp forumu oraya yönlendirsem ve tekrar kurulum yapsam düzelirmi...
En cok guvendigim gunluk 2500 kisinin onlne oldugu bi forumda kimseden mesaj gelmio ne bicim istir bu