€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Dedektif ve Kadın
Kadın tuttuğu dedektife “Kocamı takip ettiniz mi?..” diye sormuş. “Evet efendim, ettim..” demiş dedektif, “Önce bara gitti, daha sonra restorana, hava kararınca da bir apartman dairesine..” Kocaman bir gülümseme oluşmuş kadının yüzünde “Ne yaptığı konusunda da bir şeyler saptadınız mı?..” Dedekif “Tabii ki..” diye cevap vermiş, “Tamamen sizi takip edip ne halt ettiğinizi öğrenmeye çalışıyor!..”:lol:
Gözlüğüm ve Karım..
Adam divanda sırt üstü yatarken karısı üzerine eğilip gözlüklerini çıkarttıktan sonra “Biliyor musun hayatım gözlüksüz halinle o evlendiğim yakışıklı adamın aynısı oluyorsun.” Adam “Mmmm..” demiş mutlulukla, “Aşkım gözlüğüm olmayınca sen de harika görünüyorsun..!”
Burnum..
“Burnum gerçekten çok mu kocaman?..” diye sordum sevgilime, “Yoo..” dedi “Sadece suratın çok geriden başlıyor, o kadar..!”:thumbup1:
Eşinin YaşGününü Unutanlara Kopya..
Erkekler.. Eşinizin yaş gününü unuttunuz.. Felaket bir olay değil mi?.. İşte sizi kurtarabilecek ‘sihirli bir cümle’. “Aşkım tanıştığımız ilk günkü gibi genç ve güzel kalıp yaşlanmazsan senin bir ‘yaş günün’ olduğunu hatırlamamı benden nasıl beklersin?” Nasıl ama?..:001_cool:
15 yaşında evlilik?..
- Evlenmek istiyorum sayın peder.
- Yaşın kaç?
- 22
- Peki, gelinin yaşı kaç?
- O 15 yaşında efendim.. Karşıda duruyor
- 15? Daha çok küçük. Evlenmeniz kanuna aykırı, evlendiremem sizi.
- Biliyorum. Mümkünse bu teknik imkansızlığı o kız çocuğunun sağındaki sinirden burun delikleri şişmiş silahlı beyefendiye de izah edebilir misiniz?..”:001_cool:
Gece kuş gözleme
Adam cumartesi gecesi arkadaşlarıyla içip çapkınlık yaptıktan sonra sabaha karşı evine dönmüş. Kapıda tabii son derece kızgın karısı onu karşılamış ve sormuş “Neredesin bu saate kadar?” diye.. “Arkadaşlarla kuş gözlemekten geliyoruz hanım..” diye cevap vermiş adam. “Gecenin karanlığında ha?..” demiş kadın sinirlenerek, “Bu saatte gözlenecek bir tek ‘Kızıl perçemli yatak bülbülü’ bulunur canım!..”