Gececiler ne yapıyorsunuz şu anda :D

Lord_Dahaka

New member
Reaction score
0
HackHell gececileri ne yapıyorsunuz şu anda :D
Mesela ben 3 gündür sabahlıyorum. Gözlerim pörtlemiş halde bir site yapmaya uğraşıyorum :D
Bizimkiler bir uyanırsa beni diterler :p

Etraf site kaynıyor. Seninki de arada kaynamaz inşallah.

ben de siteye birşey ekliyorum ayrıca soğuk bir soda içiyorum bu saattlerde sadece soda içilir benden tavsiye...

1000lerce Trance,Tecno Müzik indirmeye çalışıyorum, isimlerinden ne olduklarını çakmasamda elbet o kadar mp3 içinden hoşuma gidenler olacaktır :)

hahaha benim ne yaptığımı herkes tahmin ediyordur herhalde ..

şuan hem film upload ediyom hemde happy hoursdan faydalanıp down yapıyom ayrıca bira içiiyom :p

Ehuehu ben de hackhell diye bi site buldum sömürüyom :D ayrıca abur cubur tüketiyom yanında da taze sıkılmış portakal suyu :)

portakalın bu mevsimde taze sıkılması imkansız yaw :)
meyveleri mevsimine göre tüketmek gerekir,

heytt ii aylık uzun bi tatilden sonrta tekrar aranızdayım millet çosmus yaw ben hala yeni uyeyim:D

chamfer biraları yalnız içmek varmı bea :mad:

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
portakalın bu mevsimde taze sıkılması imkansız yaw :)
meyveleri mevsimine göre tüketmek gerekir,
o eskidendi be usta şimdi saolsun teknoloji zorla içiriyo ehuehu ;)
bu arada hoşgeldin tekrar adın neydi yaw yazamadım :D

sOrUnLu' Alıntı:
Etraf site kaynıyor. Seninki de arada kaynamaz inşallah.

ben de siteye birşey ekliyorum ayrıca soğuk bir soda içiyorum bu saattlerde sadece soda içilir benden tavsiye...

Ya sorunlu sana inanamıyorum açılan konuya ilk cevabı sen yazıyısorsun bu ne hız :D:D:D

chamfer' Alıntı:
hahaha benim ne yaptığımı herkes tahmin ediyordur herhalde ..

şuan hem film upload ediyom hemde happy hoursdan faydalanıp down yapıyom ayrıca bira içiiyom :p

benim verdiğim premium accountlardan yararlanabilirsin chamf ben uzun süredir problemsiz kullanıyorum..

Saat sabahın 04:18 'i olmuş ben çalışıyorum hemde hafta sonu , madalya takacaklar ya !....

Kusura bakma ne işle meşgulsün kardeş bu saate kadar çalıştığına göre mühim bişi olmalı

ahmetcan' Alıntı:
Kusura bakma ne işle meşgulsün kardeş bu saate kadar çalıştığına göre mühim bişi olmalı

Kusura bakmam ahmetcan , yazılım geliştiriciyim , pazartesiye bitirmem gereken bir proje var , afakanlar bastı çalışmaktan ....

Walla kolay gelsinden başka bişi diyemicem :)

sOrUnLu' Alıntı:
benim verdiğim premium accountlardan yararlanabilirsin chamf ben uzun süredir problemsiz kullanıyorum..

wallaha sorunlu ben hangi şifreyi denediysem hep bi sorun çıkıyo yok günlüm limiti dolsurdun yada yanlış felan diyo sinirim bozuluyo onlara bende en sonunda denememye karar verdim..

verilen accountların çoğunun limiti küçük onlarda kullanılmış oluyo zatenn..

fthnl hoşgeldin tekrarbuyur birlikte içelim ;)

bilmiyorum chamf sabahtan beri en az 400 mb indirme yaptım ve halen devam ediyor. Tabi biraz kasmak lazım

sOrUnLu' Alıntı:
bilmiyorum chamf sabahtan beri en az 400 mb indirme yaptım ve halen devam ediyor. Tabi biraz kasmak lazım

hmm bi ara deniyim ozaman şuan zaten 4 ayrı pencereden 15 kanaldan yani toplam 60 kanaldan rapid sömürüyom net hızı düştü felaket!!! daha da yüklencem sonra hh ye giremiyom wallah :)

zombi oldum eski başlıgı hortlattım :D şu an bi maniak anger mıdır nedir radyoda çalıyor, cs de hepsine koydum hahaha :D dimi :p

ahaha pich e baq ewt deli olduum doru ama cs lafı yalan :p ahahahah walla burası cohsun a.q

Geri