Gebertilen pkk lı leşler..hepinizin sonu böyle olacak

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
yüce_türk gururla ve iftiharla sunar
(resimlerim açılması için biraz beklemeniz gerekmektedir)

dncy1z.jpg

ej63iv.jpg

1zp36ad.png

244s6pu.jpg

akjqjd.jpg

2lcxzew.jpg

i74byg.jpg

2hwis06.jpg

2ujilg5.jpg

25rpenr.jpg

2ih4ac0.jpg

1zn1kb9.jpg

2wny7me.jpg

9prof9.jpg

351eelz.jpg

67laf5.png

wmkv9j.png

1r25h5.png

2mo193p.jpg

209sj88.jpg

2e37hqa.jpg

20ru6ag.jpg

f05i52.jpg

34o671f.jpg

ness91.jpg

2hfjltj.jpg

25ai4g3.jpg

2le15eh.jpg

2qstcbb.jpg

4gy2u.png

vyxy81.png

5vwqyc.png

eg65av.png

okoejb.png

türke kefen biçenin ölümü korkunç olur
leş olmak hain olmak sizin tercihiniz bu hale gelmeyi siz istediniz...

Owww İştahım AçıLdı Gerçekten..ßu Geßermiş ŞerefsizLerin ResımLerinin Ustune Çift Lavaş Adana Dürüm İyi Gider WaLLa.. =D

Emeqine SaqLık Dostum..Hepsinin Sonu İnsaLLah ßöLe oLucak..

Allah kalanlari hidayete erdirsin

Amin. Gönül isterki insanlar müslümanlık ile beraber barış içinde yaşasın.Allah ın rahmeti varsa azabıda var cenneti varsa cehennemi de var.

Benim görüşüm: terör yolunda gidenler bunlardan beter olsun inş

topunun canı cehenneme turk askerine mermi atani birak kotu söz soyleyen de şerefsiz ve namuzsuzdur.

Hiç Bir ÖLüm Beni Bu Kadar MutLu Edemez

zamanında Hakkari'ye Yakın ßir KarakoLDa Vatani görevimi Yaparken Çok Gördüm ßu it oGLu itLerden KuLakLarını kesiyorduk tekMeLiyorduk o zamanki PsikoLojim çok kötüydü o ayri :durdurun Ş.rfsizLer ßi Kokuyo ki sormayin. Topunuzun Kökü Kuruyacak eLinde sonunda..

yazık yaw ne kadar da zavallı duruyorlar.ama 8 askerimizi kaçırdıklarında böyle durmuyordular..

üstad senin de hakkın ödenmez.nasıl buldun bu fotoları.helal olsun

yazık yaw ne kadar da zavallı duruyorlar.ama 8 askerimizi kaçırdıklarında böyle durmuyordular..

üstad senin de hakkın ödenmez.nasıl buldun bu fotoları.helal olsun

yüce_türk bunları gururla ve iftiharla türk milletinin emrine sundu kardeşim :goz:

varsa benden yana hak helal olsun asıl sizlerden allah razı olsun
:clap

bence resimler tablo gibi....dünyanın en güzel manzaraları...bunlar kandırılmış falan değil ne kandırılması..bunlar apo denen köpeğin enikleri...ama köpeklerden özür diliyorum apo ve onun gibi soysuzları köpeğe benzettiğim için.çünkü köpekler sahibine ölesiye bağlıdır.ama bu soysuzlar bu ahlaksız vahşi yaratıklar olsa olsa lağım böcekleri olabilir. yaşa varol türk ordusu...yaşa varol türk halkı. ne mutlu türküm diyene....

Geri