Gebermiş hain pkklılar

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
6qeil1.jpg

30jmxk5.jpg

jj4vap.jpg

2a4z5eo.jpg

jpkaqg.jpg

2aagj88.jpg

181vyq.jpg

335486e.jpg

fxyqlh.jpg

29e3y2b.jpg

ipuxpl.jpg

****** dölleri

yemin ederim içime su serpildi hiç acımıyorm.

Bu Kansızları Böyle SereSerpe Uzanmış Gördükçe İçime Su Serpiliyor. Emeklerine Sağlık.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gebersinler daha beter olsunlar... askerdeyken inş. banada nasip olur bu hayvanlardan avlamak...

yemin ederim çok iyi olmuş inşllah geberirken kıvrana kıvrana canlarını vermişlerdir

Erkekleri cok yakışıklı bayanlarıda cok şık çıkmışlar :D

serefsiz kansızlar... onları o hale asker sokmasa da yaralasa bile onlar o hale getirip atıyolar.. adamlar iki defa hain kansız

pkk lıları görunce aklıma 2dusunce gelıyor..bırısı onların kandırılmıs olup beyınlerının yıkandıgı ,dieri onlar kandırıldıkları we beyınlerının yıkanmasına musaade ettıklerı için öldürülmesi gerektıgı:D:D

pkk lıları görunce aklıma 2dusunce gelıyor..bırısı onların kandırılmıs olup beyınlerının yıkandıgı ,dieri onlar kandırıldıkları we beyınlerının yıkanmasına musaade ettıklerı için öldürülmesi gerektıgı:D:D

sana katılıyorum bunların büyük başlarını bulup imha etmek lazım onları kandırıp bizi kötü gösterenleri ama bizde evlat acısı onlarda kuyruk acısı olduğu sürece bu devran böyle sürüp gider...

güzelmiş :D sevdim

yazık valla yıkamışlar beyinlerini hiç uğruna aç-fakir savaşıyolar.Nolursa olsun acıyorum bunlara

KöpekLesmis BeyinLere KanLi Kursun SikiLsin
Emegine SagLik Usta'm Devami GeLsin ; )

Geri