Geçte olsa herkese selamlar...

filolog68

New member
Reaction score
0
Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi biraz geç oldu tanışmak. Aslında bu siteye kimsenin tavsiyesiyle üye olmadım. Kendim internette sörf yaparken site ilgimi çekti. Muhtemelen internet cafede üye olmuştum. Üyelik tarihine bakarsanız(Kasım 2005) biraz eski üyelerdenim. Ama bilgisayar aldığımda demekki bu siteyi unutmuşum. Eğer hatırlasaydım şimdi hepinizi az çok tanıyordum. Neyse kısmet bugüneymiş. İnşallah sağlam dostluklar kurulur. Hepinize misafirperverliğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Neredeyse üyelik tarihinden itibaren 1 yıl gecmish...Yenimi anladın hh a üye olduğunu..
Neese aramıza tekrardan hoshgeldin..

bende yeni geldim hatta ben hatırlattım arkadaşa.....:)

Valla tekrar üye olmak için üyelik adımı verdiğimde üyelik bulunuyor deyince jeton düştü. bu nicki bende başka pek kullanan olmaz. Cysculptor arkadaşımda olmasa dönüş başka bahara ertelenecekti. Teşekkür ederim Cysculptor kardeş.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar...

filolog68, aramıza hoşgeldin. Umarım bir daha sitemize üye olduğunu unutmazsın.
İyi forumlar.

Oldukça GeÇ olMUŞ
tEkrar Hoşgeldin

Hoşbulduk arkadaşlar ben edebiyat öğretmeniyim sitedeki Türkçe Edebiyat bölümüne biraz göz attım ama genel olarak arkadaşlarımız bu bölüme pek uğramıyor. Kendi dilimize bu kadar yabancı olmayalım. Orada emek vermiş bir çok arkadaş var. Onlarda bu ilgisizlikten dolayı eminim şikayetçilerdir. Arasıra kendi dilimiz ve kültürümüz hakkında bir kaç güzel şey öğrenebilir ve yorumlar yazabiliriz. Forumda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra forumda daim olmaya çalışırım.

Geri