geçmişe yolculuk..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar merak ediorum; geçmişe dönme imkanınız olsaydı we size tek şans werilseydi, hayatınızda neyi değiştirirdiniz ???

ben hayatımla ilgili deilde mohaç meydan savaşını görmek isterdim ben:D

ama ben onu sormadımki =(
hayatınızda neyi değiştirirdiniz die sordum ..

yenge ozaman şunu söyliyeyim babamı gittiği ölüm yolculuğundan döndürmeyi yada intihar eden en yakın arkadaşımı engellemye çalışırdım

ben herşeyin başlangıcına giderdim yani o geceye :durdurun

valideyle pedere bi prezervatif verirdim :hadiordan :hhmanD

edit: ahaaaa benim varoluşumdan hoşnutsuz 2 kişi hemende kendilerini ele verdiler :hhmanD :hhmanD

yazdım sizi kara kaplı deftere :hhmanD :hhmanD
2yoe32b.jpg

babamin öldügü güne giderdim onun disarı cıkmasini engellerdim ozaman suan yanimda olurdu sonrada ck sevdiğim abimin öldüğü güne giderdim ona doyasiya sarılırdim ve hiçbiyere bırakmazdim ikisinide bole işte of duygusallastımmmmm:( :( :( :( :( :(

3 yıl öncesine giderdim..
hala unutamadığım çiçeğime, tutamıyacağın sözler verme demek için......

hmmm bn bi yere dönmek istemezdim çnkü insanlar yaşaya yaşaya tecrübe kazanıyo bu yüzden hayatıma devam ederdim ;)

Küçükken beslediğim aybars isimli köpeğimin zehirlenmesini engellerdim. Haftalarca ağlamıştım ve bazı geceleri birlikte geçiriyordum (mezarında) o benim herşeyimdi.. Büyüyünce o hademeyi öldüreceğime yemin etmiştim :) çocuk aklı işte..

ahh ahhh ilk okulda olsaydim simdi, ilk okuldan itibaren kopek gibi derslere calismak olurdu

hadi bana bi torpil yapin bi hakkim daha olsun
ikinci hakkimda da
su sigaraya basladigim gune gidip bunu engellemek olurdu

J@CK@L' Alıntı:

edit: ahaaaa benim varoluşumdan hoşnutsuz 2 kişi hemende kendilerini ele verdiler :hhmanD :hhmanD

eheh o fikre ben de sahibim aga,miLLet naneyi yiyo oLan bize oLuyo..
sen oLuyosun,ben oLuyorum,o oLuyo,onLar oLuyo sonra bu şehir kaLabaLıktan yaşanmaz oLuyor kardeş..:hhdil

J@CK@L' Alıntı:

2yoe32b.jpg
zuhahaha napim çok komik espriydi hehehe sen bitanesin j@ck@l yapma bööölee

çocukluğuma döner çocukluğumla karşılıklı çay içerdim. :D

bir kaç arkadaş ölümleri engellerdim demiş. keşke elde olsa... vadesi dolanı bir odaya kapasan da gideceği yere gidiyor ne yazık ki. :(

ben geçmişe gitmek istemezdim. hayatımda belki bir çok acı dolu günler oldu ama insan oğlu yaşadığı kötü olaylardan ders almalıdır ve her dersle geleceğine yön vermelidir. o kötü olaylar belki de daha kötü olaylara karışmamızı önleyecektir.

tabi bu benim düşüncem. :D

su ilk öss ye girdigim yıl a gider ve bi kız icin burayı yazdıım güne lanet okuyıp kıbrıs a giderdim ; ) gerci burdada süper bi kiişilik girdi hayatıma ama genede o güne gider ... kıbrıs yolcusu kalmasın olayına girerdim..

Geri