_-_FeTisH_-_
FoRuM FeTisHi
- Reaction score
- 0
Bi gün hamile bir kadın bankaya para çekmeye gider.Ardından bankaya hırsızlar gelir we parayı alıp kaçarlarken arkada kanıt bırakmamak için herkesi tararlar.
Hamile kadın karnından 2 kurşun alır ama mucize eseri yaşar.
Hemen yoğun bakıma alınır we bebekleri erken alınır.Bebekler sağlıklı doğar ancak doktor kadına 'Hanımefendi çok başarılı bi operasyonla bebkerinizi we sizi kurtardık yanlız karnınıza isabet eden iki kurşun 1 tanesi erkek we 1 tanesi kızınızın vücüduna isabet etmiş.Ancak korkulacak bişey yok ileride ergenlik çağında bu kurşunlar çocuklarınızın vücudunda otomatik olarak dışarıya çıkıcaktır' demiş.
Kadın haberi alınca çok sewinmiş nede olsa 2 yavrusu sağ salim kurtulmuş.Aradan yıllar geçmiş we kızı bir gün annesinn yanına gelip şunları söylemiş
Kız:Anne bugün bişey oldu.
Anne:Ne oldu kızım
Kız:Anne nası sölesem bilemiorum çok utanıorm...
Anne:Kızım wer artık şu müjdeli haberi.
Kız:Anne bugün bende kırmız bişeyler çıktı we elimi götürünce bu demir parçasını buldum der
Anne:OOOO kızım genç kız olmuş falan der we ilk kez regl olan kızlardan bu demir parçasınn çıktığını we bunun çok doğal bişey olduğunu söyler we kızına bişey belli etmez.
Aradan 1 sene geçer we bu sefer oğlu babsınn yanına gidip şunları der
Çocuk:Baba ben bugün bişey yaptım ama çok utanıorum we korkuorm der.
Baba:Oğlum anlat benden çekinmene gerek yok der.
Çocuk:Tamam baba der we anlatmaya başlar
Çocuk:bugün camdan dışarı bakıodum we aşağıda karşı komşumuzun kızınn arabasını yıkadığını gördüm der.
Baba:eeee dewam et der
Çocuk:daha sonra üstüne su döküldü we her yeri yapış yapış oldu bende onu görünce sertleştim der
Baba:eeee sonra nooldu der ama konuyu anlar...
Çocuk:Ben daha sonra vücudumla oynamaya başladım der ama kem küm eder
Baba artık dayanamayıp çocuğunu wer artık şu müjdeli haberi wer der
Çocuk:Baba ne kadar müjdeli bi haber bilmm ama sanırım köpeği öldürdüm der...

Hamile kadın karnından 2 kurşun alır ama mucize eseri yaşar.
Hemen yoğun bakıma alınır we bebekleri erken alınır.Bebekler sağlıklı doğar ancak doktor kadına 'Hanımefendi çok başarılı bi operasyonla bebkerinizi we sizi kurtardık yanlız karnınıza isabet eden iki kurşun 1 tanesi erkek we 1 tanesi kızınızın vücüduna isabet etmiş.Ancak korkulacak bişey yok ileride ergenlik çağında bu kurşunlar çocuklarınızın vücudunda otomatik olarak dışarıya çıkıcaktır' demiş.
Kadın haberi alınca çok sewinmiş nede olsa 2 yavrusu sağ salim kurtulmuş.Aradan yıllar geçmiş we kızı bir gün annesinn yanına gelip şunları söylemiş
Kız:Anne bugün bişey oldu.
Anne:Ne oldu kızım
Kız:Anne nası sölesem bilemiorum çok utanıorm...
Anne:Kızım wer artık şu müjdeli haberi.
Kız:Anne bugün bende kırmız bişeyler çıktı we elimi götürünce bu demir parçasını buldum der
Anne:OOOO kızım genç kız olmuş falan der we ilk kez regl olan kızlardan bu demir parçasınn çıktığını we bunun çok doğal bişey olduğunu söyler we kızına bişey belli etmez.
Aradan 1 sene geçer we bu sefer oğlu babsınn yanına gidip şunları der
Çocuk:Baba ben bugün bişey yaptım ama çok utanıorum we korkuorm der.
Baba:Oğlum anlat benden çekinmene gerek yok der.
Çocuk:Tamam baba der we anlatmaya başlar
Çocuk:bugün camdan dışarı bakıodum we aşağıda karşı komşumuzun kızınn arabasını yıkadığını gördüm der.
Baba:eeee dewam et der
Çocuk:daha sonra üstüne su döküldü we her yeri yapış yapış oldu bende onu görünce sertleştim der
Baba:eeee sonra nooldu der ama konuyu anlar...
Çocuk:Ben daha sonra vücudumla oynamaya başladım der ama kem küm eder
Baba artık dayanamayıp çocuğunu wer artık şu müjdeli haberi wer der
Çocuk:Baba ne kadar müjdeli bi haber bilmm ama sanırım köpeği öldürdüm der...