SevencLoves
Altın Üye
Ortada bir aşk ve bir acı vardı. Sen neden gülüyordun??
Bense sana gülümseyemiyorum çünkü sana karşı tutku hissediyorum
Karşılık bulamadığın gülümseyişini birkaç seferde soldurdum Bugün Hayal parça parça Kırıldı yüzünde Sevgimden şüpheye düştü ona o zaman daha çok bağlandım işte (İlk Zamanlar)
Bir süre gözlerimin içinden kalbime doğru bir dikkatle baktı
Onu böyle hissediyorum temiz su gibi gözleri var veya derinini ben görebiliyorum Yüzünü buruştursa da gözlerindeki soruyu acıyı merakı şüpheyi yalvarışı görebiliyorum okuyabiliyorum ikinci üçüncü katmanları Bu gözden göze iletişim ve bunu az rastlanır bir uyum buluyorum Fark ettiğim bir şey daha var...
Kendi gönlüyle kızınki arasında bir tünel açılmış da efendinin bundan haberi olmamış
Onu görmeyi dilediğim ve gördüğümde olduğu gibi
Aramızda telepati olsa gerek... Düşlerimiz arasında geçit olmalı...
O bilmese de dilediğimde onu karşımda bulabilmeliyim ben bilmesem o da beni
Kader bizden yana olmalı biz de birbirimizden Rüzgârın esişinden nasıl
onun gelişini anladığım gibi
Bir ara yolun kıvrımıyla gözden gizlenince, onun başka bir yöne sapmış olabileceğini düşündü. Ama köşeyi döner dönmez karşılaştılar.
Sonra gözü kaydı bir an benim bakışlarıma. Bir an...
Öyle bir an ki, başını görür görmez çevirdi yine de bir kıvılcım çaktı sanki.
Bakabiliyorum, elini çenesine koymuş, arabaların çıkmasını sanki üzüntü ve hafif bir kızgınlıkla bekliyordu. Gözleri açık seçik, kocaman seçiliyordu. Kendimi zorlayıp (Zorlanmayı hissettim, sanki vücudum kızdı, baktım, baktım, baktım, baktım... Bakmadı. Sanki içim ona aktı, aktı, aktı...
Sonra birden civardakileri fark ettim, hemen plan yapıp geri çekildim, duvara yaslandım, kollarımı bağladım; umursamaz, rüyalarda bir havaya büründüm
Bakarken gözlerini o kadar yakıcı hissettim ki
o duru yeşili görmesem gözlerinin alev kırmızı olduğuna yemin edebilirdim
peki yeşilse bu yakıcılık neden, maden, içeriye yanmış bu gözler...
Bakmadı.
Düşlerdeki Geçitler
Kapıları bir o kapıyor Bir ben Düşlerdeki geçitler şimdi kapalı O kapılarını kapadığı için Şimdi ben zorluyorum Senin olduğun yerde Acı Tesadüf değil Çünkü Aklında başkaları (Bil Yanıyorum yanıyorum kül olamıyorum)
Aşk odu evvel düşer maşuka andan aşıka
Şemi gör kim yanmadan yandırmada pervaneyi
Kalbim sana açık bir yara...
(Hala mı? Evet, hala.)
Bense sana gülümseyemiyorum çünkü sana karşı tutku hissediyorum
Karşılık bulamadığın gülümseyişini birkaç seferde soldurdum Bugün Hayal parça parça Kırıldı yüzünde Sevgimden şüpheye düştü ona o zaman daha çok bağlandım işte (İlk Zamanlar)
Bir süre gözlerimin içinden kalbime doğru bir dikkatle baktı
Onu böyle hissediyorum temiz su gibi gözleri var veya derinini ben görebiliyorum Yüzünü buruştursa da gözlerindeki soruyu acıyı merakı şüpheyi yalvarışı görebiliyorum okuyabiliyorum ikinci üçüncü katmanları Bu gözden göze iletişim ve bunu az rastlanır bir uyum buluyorum Fark ettiğim bir şey daha var...
Kendi gönlüyle kızınki arasında bir tünel açılmış da efendinin bundan haberi olmamış
Onu görmeyi dilediğim ve gördüğümde olduğu gibi
Aramızda telepati olsa gerek... Düşlerimiz arasında geçit olmalı...
O bilmese de dilediğimde onu karşımda bulabilmeliyim ben bilmesem o da beni
Kader bizden yana olmalı biz de birbirimizden Rüzgârın esişinden nasıl
onun gelişini anladığım gibi
Bir ara yolun kıvrımıyla gözden gizlenince, onun başka bir yöne sapmış olabileceğini düşündü. Ama köşeyi döner dönmez karşılaştılar.
Sonra gözü kaydı bir an benim bakışlarıma. Bir an...
Öyle bir an ki, başını görür görmez çevirdi yine de bir kıvılcım çaktı sanki.
Bakabiliyorum, elini çenesine koymuş, arabaların çıkmasını sanki üzüntü ve hafif bir kızgınlıkla bekliyordu. Gözleri açık seçik, kocaman seçiliyordu. Kendimi zorlayıp (Zorlanmayı hissettim, sanki vücudum kızdı, baktım, baktım, baktım, baktım... Bakmadı. Sanki içim ona aktı, aktı, aktı...
Sonra birden civardakileri fark ettim, hemen plan yapıp geri çekildim, duvara yaslandım, kollarımı bağladım; umursamaz, rüyalarda bir havaya büründüm
Bakarken gözlerini o kadar yakıcı hissettim ki
o duru yeşili görmesem gözlerinin alev kırmızı olduğuna yemin edebilirdim
peki yeşilse bu yakıcılık neden, maden, içeriye yanmış bu gözler...
Bakmadı.
Düşlerdeki Geçitler
Kapıları bir o kapıyor Bir ben Düşlerdeki geçitler şimdi kapalı O kapılarını kapadığı için Şimdi ben zorluyorum Senin olduğun yerde Acı Tesadüf değil Çünkü Aklında başkaları (Bil Yanıyorum yanıyorum kül olamıyorum)
Aşk odu evvel düşer maşuka andan aşıka
Şemi gör kim yanmadan yandırmada pervaneyi
Kalbim sana açık bir yara...
(Hala mı? Evet, hala.)