Gazze'ye bombanın düştüğü an >>>Fuck Israel<<<

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
İsrail'in Gazze saldırıları sırasında hedef aldığı, Beyt Lahya'daki Birleşmiş Milletler (BM) okulunun vuruluşunun görüntüleri, İsrailli insan hakları örgütü B'T selem'in internet sitesinde yayımlandı.

60609_0.jpg

60608_0.jpg

60607_0.jpg

60606_0.jpg

60605_0.jpg

60604_0.jpg

60603_0.jpg

60602_0.jpg

60601_0.jpg

60600_0.jpg

60599_0.jpg

yazıklar olsun zulme gözyuman ses çıkarmayanlara

Ne yazık ki bu soysuzLara kar$ı somut oLarak sadece ve sadece VenezüLLa ba$kanı kar$ı çıkabiLdi.Çıktı ki o israiL ba$konsoLusunu sınır dı$ı etti...
i$te buda kimin ne kadar müsLüman kimin ne kadar insancıL oLduğunu gösteriyor

vay zavallı israil vay , kim seni kurtarabilecek acaba hangi yüzle

arkadaşlar şuan bu bombaları gördüm inanın tüylerim diken diken oldu bir an bu olayların başımıza geldiğini düşündümde ALLAH bizi zalim zulmüden imansızın şerrinde kafirin fitnesinden korusun ALLAH bunu yapan israil oğulların kahru perişan etsin ALLAH gezzediki kardeşlerimize yardım etsin
Bu gün Sayın Başbakanımızın yaptıklarını gördüm inanın gözlerim yaşardı bir yahudinin karşısında eğilmedi dimdik durdu bütün dünya duysun TÜRKLER sadece ALLAH önünde eğilirler Sayın başbakan senin o ellirini öyle bir öperimki vallahi dünya şuan senin tavrını konuşuyor yanlız arkadaşlar muhalefet yanlış yapıyor şuan birlik olma zamanı sen ben kavgası değil TÜRK'lük buradaki kavga bir olalım dik olalım herkese iyi akşamlar

çok üzülüyorum yaa...insanlık ayıbı :(

Geri