Gazla çalışan Ferrari

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
Nihat-kahveci-be351ikta351%5B1%5D.jpg

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncularından Nihat Kahveci, önümüzdeki sezon hem kendisi hem de Beşiktaş için çok iyi geçeceğine inandığını söyledi.

1903Radyo'ya konuşan Nihat Kahveci, “Geçen sene gaz ile çalışan Ferrari gibiydim. Sezon başı idman yiyen bir futbolcu kendini daha farklı hisseder. Taraftarı da, onların alkışlarını da özlemişim. Ben bu forma için oynuyorum ve Beşiktaşlı Nihat olarak geri döndüm” şeklinde konuştu.

RIDVAN YILDIZ OLACAK

Rıdvan Şimşek'in uzun yıllar konuşulacak, yetenekli bir isim olduğunu söyleyen Nihat, “Rıdvan'a sakatlandığında ‘Karşında bir örnek var. Dört ameliyat geçirdim bak hâlâ oynuyorum' dedim. Kamp döneminde gençlerle birlikteydim. Hep onlarla gezdim, geçmişimde yaşadıklarımı anlatarak yol gösterdim” dedi. “Quaresma da Guti de müthiş oyuncular diyen Nihat, “Bu sene atacağım ilk golde yere yatacağım” diye konuştu.

Kaynak: Türkiye

Vikingur'a 2 tane goL attı diye yine gökLere çıkardık Nihat'ı
İnşallah ligde ve Avrupa'da ki önemli maçlarda gollerını ve ıyı futbolunu ızlerız

bundan önceki ferrariye tüp taktırma deneyimi de bizde yaşanmıştı :durdurun

ve ferrari aracını geri almıştı =)
peki nihat senin iyi oynamama durumunda seni kim geri alacak ?

Dişi kartaL oLdugunu hemen açtıgın konunun rengi iLe beLLi etmesen oLmaz demi.. =D

Konuya geLince..Nihat geçen sezon kamp dönemınde vatanı görevini yaptı..Ve antreman eksıgı ıLe pek faydaLı oLamadı..Son maçLara doğru kendıne geLdi ancak sezon bıttı..Bu sezon nihattan çok şey bekLıyoruz.. Beşiktaşın öz evLadı o ;)

geçen sene uyum sorunu filan deniyordu,halbuki insan yetiştiği büyüdüğü ortama nasıl adaptasyon sorunu çeker ki ? ama bu sezon ben de iyi olacağına inanıyorum. geçen seneki beklentileri de üstü üste koyarak üzerine düşenleri ve agabeyliği yapmalısın ki nihat,o zaman taraftarın gerçekten gözüne gönlüne girebilesin

Geri