Gaziantep BB, çıkış istiyor..

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, puan kayıplarına Boluspor karşısında son vererek ligde yeniden çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

unalgoksen_antepbb_100212.jpg

Takım olarak kolej havasında olduklarını belirten Göksen, futbolcuların alt sıralardaki takımlara karşı motivasyon eksikliğinden dolayı puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

"İSTEDİĞİMİZ ÇIKIŞI YAKALAYAMADIK"
İkinci yarı öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, "Ondan sonra oynadığımız maçlarda istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Galiba bu Büyükşehir Belediyespor'un geçmiş senelerden süre gelen bir hastalığı. Ligin altındaki takımlarla oynadığı maçlarda nedense mantalite olarak futbolcularımız kendini o maça hazırlayamıyor. Bunun da bir mağlubiyet ve beraberlikle en büyük sıkıntısını yaşadık" dedi.

"KÜÇÜK GÖRÜRSENİZ BEDELİNİ AĞIR ÖDERSİNİZ"
"1 hafta önce Rizespor gibi ligin üst sıralarda bulunan takımına 3 atıyorsunuz" diyen Göksen, "1 hafta sonra ligde hiç galibiyeti olmayan Güngören Belediyespor'a 2–0 mağlup oluyorsunuz.
Tabi burada Güngören Belediyespor'u küçümsemek için bu lafı söylemiyorum. Aslanlar gibi çıktılar çok net bir galibiyet aldılar. Ama burada futbolcuların aynaya bakıp, şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Futbol sahada oynanıyor masa başında kazanılmıyor. Siz puan cetveline bakıp da ligin 7 puanı olan takımını "çok rahat farklı yenerim" derseniz bunun bedelini çok ağır ödersiniz. Çocuklar da bunlardan ders aldı. Onun için yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunun da Boluspor maçı olacağına inanıyorum. Bu maçtan futbolcularımın 3 puanla döneceğine inanıyorum" dedi.

"MOTİVASYON EKSİKLİĞİMİZ VAR"
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un çok iyi bir kolej takımı olduğunu kaydeden Göksen, "Sorunsuz kolej takımı havasında olan bir ekibiz. Tabi futbol takımlarında inişli çıkışlı dönemler oluyor. Biz bu çıkışı tekrar yakalayıp önümüzdeki haftalarda en kötü play-off'un içinde olmak için çaba göstereceğiz. Bizim ligin altındaki olan takımlara karşı bir motivasyon eksikliğimiz oluyor. Biz bunları ne kadar konuşsak da futbolcularımızda yine bir kırılma oluyor. Fakat biz dersimizi aldık ve önümüzdeki haftalarda Büyükşehir Belediyespor eski günlerine dönecek ve yine taraftarlarımıza iyi futbolu tekrar izlettirecek" dedi.

"NAKLEN YAYIN SEYİRCİNİN GELMESİNİ ENGELLİYOR"
Maçlarını az seyirciye oynamanın yalnız kendilerinin sorunu olmadığını açıklayan Göksen, "Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor örnek olarak gösterilebilir. Maçlarını Olimpiyat Stadı'nda 190 – 200 taraftarla oynuyor. Türkiye'de zaten bu sene yaşadığımız kaostan dolayı tüm maçlarda Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş maçları hariç tüm sahalarda bir seyirci azalması var. Bu bizde daha fazlaydı, tabi bizimki başarıyla ilgili. Geçen sezon biz yine böyle başlamıştık ama 10 bin kişiye kadar çıkan bir seyirci topluluğumuz olmuştu. Gaziantep'te tabiî ki şehrin bir ağabey takımı var Gaziantepspor ondan dolayı biz ikinci plandayız. Televizyonda maçların verilmesi, naklen yayınların olması sürekli hafta içi - hafta sonu maçların olması bu ekonomik sıkıntıda normal olarak görüyorum. Ancak biz şu çıkışı yakalar ve tekrar başarımızı tekrarlarsak Gaziantep seyircisinin bize olan sevgisinin fazlasıyla olduğunu biliyorum ve bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

MUHARRREM TÜRKOĞLU / GAZİANTEP27 GAZETESİ

Geri