WaLLa iLk deneyim yaptım ho$uma gitti =)
		
		
	
	
		 
	
 
1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik
 
Hazırlanışı
 
	1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik
Hazırlanışı
- Balıkları temizleyip yıkayın. 
- Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin. 
- Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın. 
- Domatesleri dilimleyin. 
- Balıkları fırın kalıbına dizin. 
- Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin. 
- Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin. 
- Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. 
- Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın.
 
				 
						 
 
		 
 
		