garip, yaşanmış bir olay

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
Bir iki hafta kadar önce, mutfakta bulaşık yıkıyordum.Bulaşıklar bittikten sonra, lavaboda bir cam kırığı gördüm...Cam kırığı yaklaşık bir santim eninde boyunda, üçgen şeklinde idi...Bir bardak parçasına benziyordu...Herhalde bir bardak kırıldı ,diye düşündüm...Fakat ben bulaşıkları yıkarken hiç bir şey kırımamıştı...Herhalde çocuklar birşey kırdı attı, bu parça lavaboda kaldı diye düşündüm...Ancak mutfak dolabına baktığımda herşeyin yerinde olduğunu gördüm...
Aradan iki üç gün geçti...Yine yemekten sonra bulaşıkları yıkamaya başladım...Bulaşıkları yıkarken bulaşıkların arasında sabah kullandığım bardağın bir kenarının kırık olduğunu gördüm...Fakat hiçbirşeyi kırmamıştım...Bardağı yakından inceledim...Kırık iki üç gün önce gördüğüm kırık cam parçasına birebir uyuyordu...Tam anlamıyla şok oldum...Elimdeki bardağın kırık parçasını heryerde aradım ancakbulamadım...
Ben kırık bardağın parçasını, bardak kırılmadan iki üç gün önce bulmuştum...Bu gerçekten tüyler ürpertici bir şeydi....Acaba bu kırık parçayı bardak kırılmadan önce oraya kim yada ne bırakmıştı...Buna fazla takılmamaya çalışsam da bir gariplik olduğu gerçek...Bu olay da tamamen gerçek bir olaydır...

alıntı

Besmele çek abdest al turgay : )

Hjm evde sular akmiyo mu sİzİn yoksa =)

Korkarım ben böyle şeylerden. Dua oku bol bol. (Anca böyle durumlarda aklıma geliyo dua o ayrı,ayıp bana :/ )

Geçmiş olsun, çok ilginç ... Bir pisikopata görünmelisin.

arkadaşlar konunun sağ alt tarafında altıntı yazıyor gri renkte görmediniz mi ! benim başıma böyle bi olay gelse paylaşacak bir sebebim yok (; umarım konunun benim hayatımla bir ilgisi olmadıqını anlamışsınızdır !

Geri