Garip Bir Duygu...Öldüm De Dirildim Ama Yine...

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Altın Üye
Reaction score
0
bkmadm.png

Cocuk gibiyim bugünlerde...Herseyden alınıyorum.Biri,azıcık icime dokunan bir söz söylese ağlıyacak gibi oluyorum.Sanki sonu olmayan kapkaranlık bir yoldayım da cıkıs arıyorum.Gülüslerim bir türlü yansımıyor dudaklarıma.Hep yarım,hep eksik günler yasıyorum.

Yüreğim ağır geliyor bana.Hayata bir yenilmişlik,bir bosvermislik icindeyim.Oysa kent uzun zaman sonra günese actı kuscagını.Bense nereye gitsem gri bulutları sürüklüyorum pesimden.Günes bir benim icime doğmuyor nedense...

Gece yarılarında korkarak uyanıyorum nicedir.Nicedir huzurla uyumanın ne deme olduğunu unuttum.Yeni güne dayanılmaz kalp ağrılarıyla baslıyorum.Tatsız tutsuz bir hayat iste...
Bu salak,bu delice mutsuluktan kurtulmak istiyorum;ama,mümkün olmuyor.Nereye baksam seni görürken nasıl yapacağım bunu?Bunca zaman sonra gidisinin beni böylesine teslim alacağını bilseydim 'Git' dermiydim sana?

Gidisinin ardından her giden gibi bende bir iz bırakacağını ve sonra yok olacağını düsünüyordum.Olmadı...Ben yüreğimden ve beynimden cıkardığımı sanırken seni,sen saklanmıssın bir yerlere...Meğer hic cıkmamıssın benden.Meğer coğalmıssın,kök salmıssın.Simdi yeniden cicek acıyorsun ve yayılıyorsun bütün bedenime...

Seni yok sayarken yasamak daha kolaydı.Kalbimin önüne bir duvar örmüstüm.Aslında ben değil sen örmüstün o duvarı bilmeden...Acı,özlem,hüzün gibi duygular giremiyordu yüreğime.Kendimce rahattım.Bir yol tuturmus gidiyordum öylesine ve beklentisiz.'Olmazdı' diyordum,'İmkansız bir asktı' diyordum,avutuyordum kendimi.

Simdi seninle yasadığım ne varsa resmi gecise cıkmıs tören kıtaları gibi önümden geciyor.Bu kent,bu sokaklar,kösedeki park,sahildeki dondurmacı,meydandaki simitci,kücük masaları olan meyhane,hepsi sanki 'O burada' dermiscesine birer birer dökülüyor önüme.Söyler misin,bütün bunları yasarken nasıl silerbilirim seni?Nasıl olmadığını varsayabilirim?

Özledim seni yar...Özleminle bas edemiyorum artık.'Gel' desem gelir misin?Kollarını acarak kosar mısın bana?Bu sevdayı benimle ötelere tasır mısın?Beni sensizlikten kurtarır mısın?

krmzkz.gif

ellerine ve yüreğine sağlık canm :goz:

lem ne kadar usun bi yası böyle göslerim bosuluodu as kalsın :p

seninkide güsel deil

eline sağlık:D:D

Geri