Garip 7 ler

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Sİz Hala 11 EylÜlÜ GerÇekmİ Zan Edİyordunuz 7 UÇak Ve 4 Mİsİllenen Yer
HİÇ Kİmse Ölmedİ UÇaklarda HİÇ Kİmsede Yoktu 7 UÇak Temmuz 4 GÜnde Abd Nİn KurtuluŞu Abd Nİn 7 Ekİmde Afganİstana GİrİŞİ Bu Rakamlar YÜzÜnden HİÇ UyuyamamiŞtim Halada Devam Edİyor Benİ Bu 7 Takintisindan Kurtaracak Kİmse Yokmu Vallahİ 7 Rakami Mİdemİ Bulandiriyor 17 AĞustos 7.4 Şİddetİ 7 Ay 4.gÜn Abd Nİn KurtuluŞu Falan Kaİnatta 7 ArŞ 4 BÜyÜk Melek 4 BÜyÜk Kİtap 7 Renk-7gÜn Kamerİn 7 Halİ- DÜnya Katmani 7, 4 Mevsİm Ömer Çelakil Nerde Bİlen Varmi Bana Bunun İzahini Çarpinimi Veya Ebcet Hoca Varmi Aranizda Hayir Cİddİyİm GerÇİ Commİng Oldu Ama AÇiklanacak Çok Şey Var Ama AkŞam Saatİnİn 19 Zu 7 Yİ GÖsterİyorsa Gİbİ Falan Bİlmİyorum Mesela Kiyamet Harflerİ 7 Sayi Gİbİ Bİr SÜrÜ Örnek Verİn Siralayin 7 Ney Sİzde AÇiklama Getİrİn

Alıntıdır

:D, saçmalamışlar...

şu rakam olayları falan her kılıfa uydurulabilir,
istese 6 ya da takabilirdi...

Konu kaynak tarafından kafa karıştırıcı ve alakasız bir şekilde düzenlenmiş.Zaten onlara sorsanız kendileri için kötü olan herşey uğursuzdur.Örnek olarak peygamberimizin doğum tarihinin rakamları toplamı olan 13'ü verebiliriz.İstanbul'un fethide 1+4+5+3 = 13 şeklinde olduğundan onların neyi uğursuz kabul ettiklerini anlamak zor olmuyor.

orda görmüşsen alıntıdır diye yazdım

yaf neyin açıklamasını yapıca n ki 7 rakamına denk gelmiş olaylar ... Kur2an-ı kerimin şifresini cözdüm diyen adamı hatırlarsın umarım o adam da böle sacma bişeyler uydurmuştu hatırlarsan :(

Geri