garanti belgesi

tufan_68

New member
Reaction score
0
bugün elime vista home premium 32 bit mevcut sistemli toshiba bir laptop geldi fakat vistayı kaldırıp win 7 64 bit kurmak istiyorum birtakım söylentilere göre işletim sistemi değişince garanti iptali oluyor yani demek isteiğim sadece işletim sistemininmi garantisi iptal oluyor veya komple bilgisayarınmı ?

bide performans açısından win 7 64 bit mi yoksa vista 64 bitmi ?

2,53 çift çekirdek
4gb 800 mhz ram
1 gb ati hd 4650

Hiçbir şey olmaz... sadece sistemle ilgili destek alamazsın... ilgili kişileri arayıp sormanı öneririm

bugün elime vista home premium 32 bit mevcut sistemli toshiba bir laptop geldi fakat vistayı kaldırıp win 7 64 bit kurmak istiyorum birtakım söylentilere göre işletim sistemi değişince garanti iptali oluyor yani demek isteiğim sadece işletim sistemininmi garantisi iptal oluyor veya komple bilgisayarınmı ?

bide performans açısından win 7 64 bit mi yoksa vista 64 bitmi ?

2,53 çift çekirdek
4gb 800 mhz ram
1 gb ati hd 4650

Performans açısından Win 7.

Garanti belgesi ile ilgili destek her zaman verilir. Şimdi sen bi sorunun oldu mu en kötü tekrar Vista kurar öyle gidersin. =)
Format atmayı bilen insan neden her çöküşte bilgisayarı aldığı yere gitsin ki =)

Çok istiyorsan win 7 yi. vistadanda vazgeçmem diyorsan kur bi sanal makine olsun bitsin :p

Geri