ases
Altın Üye
- Reaction score
- 0
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
• kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?
• ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?
• dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 unun, makinenin üstüne oturup kendi popoların ın fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?
• yasamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?( Mmmmh!!
• idrarın zifiri karanlıkta parladığını?
• eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini?
• hapşırmayı engellemeye çalışırsan,basındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini?
• hapşırdığın sırada gözlerini acık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini?
• domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman baslarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını?
• dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını?
• farelerin ve atların kusamadıklarını?
• 1 saat sureyle kulaklıkla bir şey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını?
• çakmağın kibritten önce bulunduğunu?
• parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu?
• bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını.
daha önce verilmiş ark.lar aradım ama bulamadım kusura bakmayın
• kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?
• ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?
• dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 unun, makinenin üstüne oturup kendi popoların ın fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?
• yasamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?( Mmmmh!!
• idrarın zifiri karanlıkta parladığını?
• eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini?
• hapşırmayı engellemeye çalışırsan,basındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini?
• hapşırdığın sırada gözlerini acık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini?
• domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman baslarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını?
• dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını?
• farelerin ve atların kusamadıklarını?
• 1 saat sureyle kulaklıkla bir şey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını?
• çakmağın kibritten önce bulunduğunu?
• parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu?
• bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını.
daha önce verilmiş ark.lar aradım ama bulamadım kusura bakmayın