ali06can
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Selamlar,
Gamersfirst üzerinden artık ticket atabiliyoruz peki bunu nasıl yollayabiliriz ? şimdi adım adım sizlere bunu anlatacam.
1.ADIM.
Gamersfirst profilimize giriyoruz.
2.ADIM
Yardıma tıklıladıktan sonra hangi accountu kullanıyorsak onu seçiyoruz.
3.ADIM
Oynadığnız MMORPG oyununu seçiyoruz.
4.ADIM
Burdan yolladığımız ticket bölümünü ve gelen cevapların olduğu bölümü seçiyoruz.
5.ADIM
Burdan sorunumuzla ilgili ticket atıyoruz aşşağıdaki seçenekleri kendinize özel olarak seçiyorsunuz.
6.ADIM
My Stuff bölümünde yolladığınız ticketlar ve gelen cevapları bulunmakta.
7.ADIM
Buradan gelen ticket cevaplarını görebiliyoruz,sorununuz hangi türdeyse o seçeneği seçerek cevabı görebiliyorsunuz.
Konuyu herkesin görebilmesi için kısa bir süre burada sizlerle paylaşıyorum ilerleyen zamanlarda asıl yerine taşınacaktır.
İyi oyunlar
Gamersfirst üzerinden artık ticket atabiliyoruz peki bunu nasıl yollayabiliriz ? şimdi adım adım sizlere bunu anlatacam.
1.ADIM.
Gamersfirst profilimize giriyoruz.
2.ADIM
Yardıma tıklıladıktan sonra hangi accountu kullanıyorsak onu seçiyoruz.
3.ADIM
Oynadığnız MMORPG oyununu seçiyoruz.
4.ADIM
Burdan yolladığımız ticket bölümünü ve gelen cevapların olduğu bölümü seçiyoruz.
5.ADIM
Burdan sorunumuzla ilgili ticket atıyoruz aşşağıdaki seçenekleri kendinize özel olarak seçiyorsunuz.
6.ADIM
My Stuff bölümünde yolladığınız ticketlar ve gelen cevapları bulunmakta.
7.ADIM
Buradan gelen ticket cevaplarını görebiliyoruz,sorununuz hangi türdeyse o seçeneği seçerek cevabı görebiliyorsunuz.
Konuyu herkesin görebilmesi için kısa bir süre burada sizlerle paylaşıyorum ilerleyen zamanlarda asıl yerine taşınacaktır.
İyi oyunlar