Galip Geleceğiz

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Çebi, "Fenerbahçe derbisinden farklı bir skorla galip gelen taraflacağımıza inanıyorum" dedi ve şunları söyledi.

"Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel. Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum."

Çebi, bir gazetecinin 'Derbide çok farklı bir şekilde galibiyet alacağınızı neye dayandırarak ifade ediyorsunuz, bunlar içinizden gelen duygular mı?' sorusuna şu cevabı verdi;

"Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız."

'Gerekli transferler Ocak'ta'
İkinci Başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi. Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi;

"Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz.

Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayındakapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var" diye konuştu.

Geri