Galatasaray'dan Semih bombası!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
semihh-21743_501.jpg

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk'ün Galatasaray'la görüştüğü ortaya çıktı.

Uzun yıllardır Fenerbahçe'de oynamasına karşın, bir türlü ilk 11'de düzenli olarak yer alamayan Semih'in sabrı artık taştı. Yönetimle ve teknik heyetle arasının açık olduğu bilinen Semih, Galatasaray'la dolaylı olarak görüşüyor.

Kanal Türk'te yayınlanan Serhat Ulueren'in sunduğu Son Kale programında haberin doğruluğunu 3 yerden teyit ettirdiğini belirten Reha Muhtar, açıkladığı bu çarpıcı haberle gündem yarattı.

Muhtar, "Semih'in F.Bahçe'de mutsuz. Aziz Yıldırım'la ve Daum'la da arası açık. Galatasaray, Semih'le dolaylı yollardan ilgileniyor ve o da buna olumlu bakıyor. Bu haberi üç ayrı yerden teyit ettirdim. Semih, sezon sonunda Galatasary'a gidecek." şeklinde konuştu.

...::KAYNAK::..

Haydaaa!!! Semih neye yarayacakmış ki Galatasaray alsın. Bir kere GS'nin santfor sıkıntısı yok ki. Orta saha ihtiyacı var hem de şiddetle. Yok i.Toraman yok Semih. Bunlar GS'nin topçusu da değil.

Koyu bir G.SarayLıyım.. Ancak Semih'i tanıyan tanıdıkLarım oLduğundan onun da koyu bir F.BahçeLi oLduğunu çok iyi biLiyorum.. Zaten öyLe oLmasa bunca yıL Kezman'ın,Güiza'nın arkasında pasLanmazdı miLLi takımımızın yıLdızı..
Koyu F.BahçeLi oLmasına rağmen ben Semih'i G.Saray'a yakıştırıyorum.. Bu sezonki formsuzLuğunu üzerindeki baskıLara bağLıyorum.. ÖzeLLikLe Jo'nun durumunun beLirsizLiği bu transferi zorunLu haLe getiriyor.. Umarım Semih'i G.SarayLı yaparız..

..:.. şuan için fuziLi masraf oLur GS için benim için farketmez aLsınLar :D :D :D ..:..

Ne Semih nede Tuncay bu kuLübün kapısından içeri giremez.BöyLe haberLere inanmayın.

balon haber...yalan haber...

Reha Muhtar'ın daha ben doğru yaptığı bi habere rastlamadım.. Çok beğeniyosa Beşiktaş'a aldırsın (dolaylı yoldan)

Eğer Alınırsa Galatasarata Faydalı Olacağını Düşünüyorum,
Semih Kendini Kanıtlamış İyi Bir Santrafor İnşaallah Galatasaraya Gelir.

Geri