Galatasaray'dan gideceklerin listesi

İηvictus

Banned
Reaction score
0
Galatasaray'dan gideceklerin listesi

Galatasaray Yönetimi hafta başından itibaren transfer görüşmelerine başlayacak. Bu sezon büyük umutlarla gelen Bouzid gidecekler arasında ilk sırada yer alıyor. İşte liste:
117181.jpg

Hakan Şükür, Sabri, Okan Buruk, Barrusso, Bouzid, Carrusca ile yolların ayrılacağı, Song ile Hasan Şaş’ın ise takımda kalacağı öğrenildi

Galatasaray’da şampiyonluk kutlamaları tüm hızıyla sürmesine rağmen önümüzdeki hafta başından itibaren transfer görüşmelerinin başlayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin Hakan Şükür, Okan, Barrusso, Bouzid ve Carrusca ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Sözleşmesi sona erecek olan Hakan ile Okan’ı yeni sezonda takımda düşünmeyen yönetimin bu iki oyuncuya yeni bir teklif sunmayacağı bildirildi. Hasan Şaş’ın ise takımda kalacağı kaydedildi.

Barrusso’da zarar edildi

Özellikle devre arasında Roma’dan 400 bin euro karşılığı transfer edilen ancak hiçbir verim alınamayan Barrusso’nun eşyalarını toplayarak Türkiye’den ayrıldığı belirtildi. Yönetimin büyük zarar ettiği bu oyuncuya yeni sezonda istenmediğini bildirdiği ifade edildi.
Yöneticiler Song ile de bir görüşme yapacak. Tecrübeli oyuncunun ayarında bir ismin yurt dışından ancak 3-4 milyon euroya tranfser edileceğini düşünen yönetim bu futbolcuyu elinde tutmayı düşünüyor. Nonda, Linderoth ve Lincoln ile yola devam edileceği özellikle Lincoln’den yeni sozonda büyük beklenilerin olduğu ifade edildi.

Teklifler değerlendirilecek

İtalyan kulüplerinin transfer listesinde bulunan Sabri’ye vize verileceği, sezon ortasında kadro dışı kalan genç yıldıza yönetimin sıcak bakmadığı bildirildi.
Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye’de oynayan Aydın’ın geri çağrılacağı, Kayserisporlu Gökhan Ünal’ın ise büyük olasılıkla Galatasaray’a imza atacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin Mehmet Topuz için de nabız yokladığı bildirildi.

Milliyet

Bence gitmesi gerekenLer; Hakan Şükür,Bouzid,Carrusca ve kim ne derse desin Ayhan çünkü seneye Linderoth ve M.TopaL o böLgeyi kapayacak Ayhan ise geLecek t.direktörün akLını karıştırmaktan bişi yapamayacak..

Gönderilirken öncelik yabancılardan olmalıdır.
(Bouzid,Carrusca) .
Emeklerinden dolayı teşekkür edilip Hakan Şükür'lede yollar ayrılmalı.

Bence gitmesi gerekenLer; Hakan Şükür,Bouzid,Carrusca ve kim ne derse desin Ayhan çünkü seneye Linderoth ve M.TopaL o böLgeyi kapayacak Ayhan ise geLecek t.direktörün akLını karıştırmaktan bişi yapamayacak..

yama gözünü sevem ayhan gider mi ya linderoth gitsin daha mantıklı

Oha Barusso gibi klas bi futbolcuyu nasıl gönderirler anlamam :S Adam bi maç oynadı sadece o

maçtada iyi bi futbolcu olduğunu gösterdi ... Komik bi durum... Umarım yalan haberdir bu zilliyetin

haberleri pek inandırıcı olmaz zaten...

barusso klas deılde vıera makelele de klas deıllerdı powerfull middelfider.muthıs bı gucu var ızlemedım ama fm arastırmacılarına guvenım sonsuz:D

barussoya iyi futbolcu diyenlere gülüyorum .. nereden anladınız iyi futbolcu olduğunu. adam oynadığı her maçta orta sahaya gecer gecmez aldığı topu kaleye vuruyordu. bunun daha profesyonnellik olgusu bile oturmamış. o kadar bencilce her topu kaleye vuranı mahalle amçında biel oynatmazlar!!! barusso iyi topcuymuş !! buna kargalar bile güler..

birde ayhanla linderothu birbirine kıyaslama yanlışına düşen akrdeşim. linderoth oynadığı mevkide dünyanın en iyi 10una girer. tekniği , oyunu açma yeteneği , isabetli pas vermesi , nerede duracağını bilmesi ile muhteşem bir markadır linderoth.. önümüzdeki sene en büyük transferin linderoth olacağını düşünüyorum..

artık takımdaki tüm yaşlı isimlerin güzel bir jübile ile takımdan ayrılması gerektiğine bende katılıyorum..(hakan şükür , hasan saş, okan buruk)

bouzid , carussca , barusso gönderilerek kontenjan açılmalıdır..

hatta para ediyorken sabrinin de satılması genclere yer açılmasından yanayım.

Geri