Galatasaray'da Yine Bir Şok!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Cim-Bom’a, İsveçli yıldızı Tobias Linderoth’tan bir kötü haber daha geldi.

Yaşadığı ağır sakatlıklar yüzünden son 6 ayda sadece 2 resmi maçta forma giyebilen Linderoth, sahalara dönmesinin 2-3 haftayı bulacağını söyledi.

Sakatlığıyla ilgili İsveç’in Expressen gazetesine açıklama yapan başarılı futbolcu, “Ayak bileğimdeki kaslarda ezilme var. Takım antrenmanlarına başlamak için bile 2-3 hafta tedavi görmem lazım. Şu an koşu yapmakta bile zorlanıyorum” diye konuştu.

Haberde, Linderoth’un, İsveç’in, 2010 Dünya Kupası eleme grubunda Portekiz’le 11 Ekim’de oynayacağı zorlu maça yetişmesinin de zor olduğu belirtildi. Tecrübeli oyuncu, Portekiz maçını değil en kısa sürede sahalara dönmeyi düşündüğünü vurgulayarak, “Uzun süren tedavi döneminden sonra yeniden sakatlanmak beni çok üzdü. Bu yıl benim yılım değil. Son 6 ayda sadece 2 resmi maçta oynayabildim. Bu, Galatasaray için de üzücü ve hoş olmayan bir durum” ifadelerini kullandı.

VATAN

Sakatlıklara Alıştık Artık Çok DoğaL GeLiyo Bu Tip Şeyler Şaşırmadım Desem Yeridir...

YHa Bu SeZoN WaR Bi uGuRSuZLuK FB Le GS De

Türkiye Liginin bence En İyi Orta Sahası Hatırlarsanız Geçen Sene Tek Başına Oynuordu =) Ama Formundan Dusmustur Bu da Camia yı kotu etkilior :(

valla sakatlanan sakatlanana

Ne bu kardeşim ?

Bir soruşturulması gerek

Alimallah İsveç Ergenekon Kolun'a filan vakit ayırıyorlardır .. Bu kadar sakatlık olmaz değil mi?..

sorun acaba oyuncunun kendısıne bakmamasısmı??? yoksa doktorlarmı ;futbolculara cokmu yuklenıyo????​

Geri