Galatasaray'da Maddi Sıkıntı

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
1245165676-1.jpg

Galatasaray’da Yönetim, oyunculara verdiği sözü tuttu ve 1.5 milyon Euro ödeme yaptı. Ancak bu ödeme sıkıntıların bitmesine yetmedi.

Galatasaray’da Yönetim, oyunculara verdiği sözü tuttu ve 1.5 milyon Euro ödeme yaptı. Ayrıca Başkan Adnan Polat’ın, kalan ödemelerin tamamının 15 Ağustos’ta verileceğine dair söz verdiği öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, Futbolcuların ücretleri konusundaki sorun ortadan kalktı ama bu kez de transfer kilitlendi. Çünkü Yönetim’in yeni futbolcular için kaynak arayışına girdiği ancak para bulamadığı için şimdilik sıkıntılı bir süreç geçirdiği bildirildi. Hatırlanacağı gibi Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Rijkaard’a senelik 4 milyon Euro, Keita’ya 5 milyon Euro bonservis ve senelik 2.2 milyon Euro, Gökhan Zan’a 950 bin Euro ve Mustafa Sarp’a ise 500 bin Euro verecek.

3 senedir zam yok

Öte yandan altyapıdan ise kaçan kaçana... Hoca Recep Yazıcı ile kaleci antrenörü Uğur Kurt, Azerbaycan’ın FC Gabala Takımı’na gitti. Kulüpten 3 bin Euro alan bu iki isim, Azeri ekibinden gelen 5 bin Euro’luk teklifin ardından bu ülkenin yolunu tuttu. Takımda üç senedir zam almayan malzemeci Hüseyin Genç de, bu sebepten dolayı Siirt Jetpa’ya transfer oldu!

Kaynak

fanatik yıllardır taktı bu takımın mali durumuna çok biliyorlarsa bi çözüm önerisi sunsunlar tamam mali durum pek iyi değil ama bunların abarttığı kadar kötü de değil....

Geri