"Galatasaray'da inanç yok, dayanışma yok, sempati yok"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2vkc934.jpg

Uluç "Galatasaray'da inanç yok, dayanışma yok, sempati yok" dedi.

Uluç derbiyle ilgili şunları söyledi:

Fenerbahçe böyle bir galibiyet için olağanüstü bir futbol oynamadı. Galatasaray o kadar kötü oynadı ki, Eskişehir'in 4 attığı Galatasaray'a Fenerbahçe de 4 attı. Maçın genel görünümü bu. "Alex'i olmayan, hücum gücünün yüzde ellisinden yoksun Fenerbahçe'yi hem de 2. dakikada öne geçip yenemiyorsan hangi Fenerbahçe'yi yenersin?" sorusuna başkan Adnan Polat, menajer Adnan Sezgin ve teknik direktör Skibbe yanıt vermeli. Skibbe'nin yaptığı yanlışları; elinde Kewell gibi bir kanat adamı varken Baros'u kenarda başlatmak, 'Kazanan takım değişmez' gibi ahmakça bir kuralı uygulamak, bunları söylemiyorum. Kewell girdiğinde iş işten geçmişti. Üstelik Kewell girdiğinde Baros ve Karan kenardaydı. Asıl önemlisi; dünkü Galatasaray'da bir takım ruhu, arkadaşlık, maçı kazanma inancı gördünüz mü? Hakeme saldırdılar, birbirlerine küfür ettiler, rakibe saldırdılar. Hakem Hüseyin Göçek'e dua etsinler. Kırmızı kart göstermemeye yeminliydi. Yoksa Galatasaray 8 kişi çıkardı sahadan. Fenerbahçe de 11 kalmazdı ama Galatasaray 7'nin altına düşebilirdi. Galatasaray'da inanç yok, dayanışma yok, sempati yok. Adnan kardeşlerim şimdi düşünsünler bakalım ne yapacaklarını.

Kaynak

Açık söylemek gerekirse bizi Fenerbahçe değil Kadıköy psikolojisi yeniyor ilk önce bu stresi , baskıyı , psikolojiyi üzerimizden atmalıyız kendi futbolumuzu , takım ruhumuzu , birlik beraberliğimizi her şeyiyle orta koyarsak vede Galatasaray gibi oynarsak elbette kadıköyden bir gün zaferle ayrılabiliriz diye düşünüyorum.

Benfica yı yendiğimizde nasıLdı şimdi nasıL ..

inanç yokmuş .

HÜSEYİN GÖÇEK adam olsa İnanırdık da ...

Bu Ligdeki en inançLı takım gaLatasaray'dır.. bu din anLamında değiL..
Sene sonu anLaşıLacaktır.. Tıpkı geçen seneki gibi..

bu arada bazı arkLarımız zafer sarhoşLuğundan forumu kirLettikLeri için cezayı hakediyorLar..
qxqx banned..
fbLi gsLi forumun seviyesini düşüren herkes hakettiği cezayı aLır..

hıncal uluça bi yerde katılmamak mümkün değil arkadaşlar allah aşkına bi gs nin kadrosuna bakın bir de fbeşin kadrosuna bakın arada en az 2-3 gömlek kalite farkı var! bu bariz belli..gelin bir de skora bakın fbeş 4 GALATASARAY 1olacak iş değil abi.bu maça gs şu kadro yapısı ile çıkmalıydı de santcis sabri meira servet volkan m.topal ayhan kewell aydın ve nonda.. evet gs bu kadro ile çıkmalıydı maça ilk yarıyı dengeli bi şekilde bitirmeye çalışmalıydı ikinci yarı ise arda ve baroş ve ü.karanı oyuna sokup m.topal nonda ve aydını almalıydı bu benim görüşüm..ayrıca ilk golu atmamız ve de maçın hemen başında atmamız bence iyi olmadı fbeş taraftarı çirkefliğine başladı bu durum kendi futbolcularına da extra motive şeklinde yansıdı.yoksa hala ve hala iddaa ediyorum bu gs nin kadrosu fbeşin kadrosundan en az 2-3 gömlek üstündür..skibbeyi ise hala beğenmiyorum.

Şu adamın konuları açmayın artık şu bölüme ? fazla bir şey istemiyorum heralde =)

"Burak yerde Yatıyor Arda Atağa Kalkmayıp Topu taca Atıyor DEIVID Arda yı alkışlıyor.. Son dakkalarda UĞUR BORAL yerde yatıyor Deıvıd Ardayı alkışlayan Deıvıd Gole gidiyor.. Bumu Fenerdeki Futbolculardaki Birliktelik.."

bence takım yorgundu bi kac kondüsyonu iyi oyuncu oynatabılırdı bide milan barosu sag acık oynattı son derece hatalıydı linconu forvet degılde forvet arkası oynasa daha iyi olurdu bence orta saha ne kadar kalabalıksa top sende o kadar durrurdu pashatası olmazkı dolayısıyle daha net pozısyonlar bulablırdık

açık ve net pozisyona sokmadı Fenerbahçe gs yi ve daha iyi oynarak hak ettigi galibiyeti aldı kimin kadrosu daha iyiymiş gördü herkes de

ben lkendimi biLdim biLeLi hıncaL uLuç hiçbir gs yönetiminden,futboLcusundan,oyundan memnun oLmadı zaten
adamın geneL sıkıntısı o
ne oLursa oLsun gs yi eLeştirecek bi yer buLuyor mutLaka

İnanmak başarmanın yarısıdır derler demekki bizim futbolcularımız Kadıköyde oynanan Fenerbahçe
maçlarına yeterince inanmıyorlar ve ne yaparsak yapalım ilk gölü de atsak bu iş olmuyor o zaman
ilk önce üzerimizden bu kadıköy baskısını , stresini atmalıyız sonra galibiyete kitlenip demoralize olmadan
futbolumuzu oynamalıyız göreceksiniz elbet bir gün biz bu fenerbahçeyi o stat da yeneceğiz : )

Geri