Galatasaray'da İki İstifa Daha

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Sarı-Kırmızılı kulüpte yaklaşık 1 ay önce Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in istifasından sonra devam eden kaos, bugün akşam saatlerinde Cemal Özgörkey ve Murat Canaydın'ın istifalarını kulübe göndermesi ile doruk noktasına ulaştı.

11373957.jpg

Yönetim içinde 2'nci Başkan Yiğit Şardan ile uzun süredir anlaşmazlık yaşayan Cemal Özgörkey, Galatasaray Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bıraktığını Başkan Adnan Polat'a iletirken, bir süre önce yine Polat'ın isteği ile yönetime giren merhum başkan Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın da istifasını sundu.

Bilindiği gibi geçen sezon tasarlanan ve taraftarlarca çok beğenilen Mor forma ile bu sene piyasaya sürülen somon renkli formaların mimarı olarak gösterilen Özgörkey'in pazarlama şirketini bırakması, yönetim içindeki kavgayı da su üstüne çıkardı..

Başkan Adnan Polat'ın istifadan vazgeçirmeye çalıştığı Cemal Özgörkey'in kısa sürede Galatasaray'daki yönetim kuruluğu üyeliğinden de istifa ederek özellikle Yiğit Şardan'a karşı bayrak açacağı ve başkanlığa adaylığını koyacağı ileri sürüldü.

Hurriyet

Galatasaray'ın geleceği hiç iyi değil..

Adnan'lar mahvetti şu güzelim takımımızı..

Ayakta tutan Baros & Kewell sadece.. Diğerleri armut piş ağzıma düş modundalar yazık..

Çürük eLmaLar ortaya çıkıyo ne güzel istifalar geliyo.. Adnan Polat ve takım daha güçlü olacak bunlar gittikten sonra.

Bu istifalarla ilgili adnan polatın açıklamalarını okuduktan sonra yorum yapın derim.

Şirket birleşmeleriyle ilgili olarak yapılan istifalardır, çok da doğal.

Geri