GaLaTaSaRaY PRoFeSYoNeL OYuNCu Kadrosu Ve BiLGiLeRi

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
2cfs5g2.jpg

34ih1qh.jpg

25frhug.jpg

bg6zo8.jpg

2iqbl2w.jpg

2cgms8o.jpg

245hnhd.jpg

sfxris.jpg

33nx0yu.jpg

2h2qkpg.jpg

zss5k9.jpg

30k94as.jpg

2e157wn.jpg

2ibdczn.jpg

2e2ezo4.jpg

2vvp6s9.jpg

2jg9f2o.jpg

2rehcgg.jpg

kcbdxd.jpg

33atibt.jpg

1zqdbvd.jpg

5oh6x0.jpg

ogylih.jpg

2qtbxo1.jpg

s618pi.jpg

1076nug.jpg

1597d3.jpg

Seninki le bu aynımı arkadaşım bu daha süper Ne ararsan var :goz:

Tşkler rasmussen :clap

Geçen seneki Site tasarımının görüntüsü öyLeydi (=
Bu seneki site tasarımından Print Screen aLmayı unuttuk :/ Ama bundan önce böyLe bi ba$Lık vardı yani kadro ba$Lığı vardı (=
YöneticiLer geLsin konu ya birLe$ir ya kapanır takdirLerine göre

Geçen seneki Site tasarımının görüntüsü öyLeydi (=
Bu seneki site tasarımından Print Screen aLmayı unuttuk :/ Ama bundan önce böyLe bi ba$Lık vardı yani kadro ba$Lığı vardı (=
YöneticiLer geLsin konu ya birLe$ir ya kapanır takdirLerine göre

Geçmiş geçmiştir bu güne bakmak lazım senin konunun inmesi bu konunun Sabit olması gerkiyor... Yoksa ben bu işte bi art niyet ararım Her emek Yerini bulmalı :goz:

paşam çok uğraşmıssın ya emeğine saygı duyuyorum

Geçmiş geçmiştir bu güne bakmak lazım senin konunun inmesi bu konunun Sabit olması gerkiyor... Yoksa ben bu işte bi art niyet ararım Her emek Yerini bulmalı :goz:

Sakin ol arkadasım.Ne bu tavırlar yaa hep bunun gibi yorumlar görmeye başladım son zamanlarda.Burda kimsenın hakkı yenmez arkadasım.Bu konu son Güncel haliyse bunu sabite çekeriz bu kadar ateşlenmenin anlamı ne ??

Daha dün geLmi$sin foruma (=..
bir$ey biLmeden konu$ma .. adam akıLLı oL.. :goz:

Rasmussen hakkatten emek vermi$sin hacı..BenimkiyLe birLe$mesi gerekiyordu içerik bakmından yada benim editLemem gerekiyordu ama i$Lerim yoğun editLeyemem (=
Emeğe saygımız var..Benim konu insin a$ağı sorun oLmaz:goz:

Sakin ol arkadasım.Ne bu tavırlar yaa hep bunun gibi yorumlar görmeye başladım son zamanlarda.Burda kimsenın hakkı yenmez arkadasım.Bu konu son Güncel haliyse bunu sabite çekeriz bu kadar ateşlenmenin anlamı ne ??

Arkadaşım bende sinirli bi tavır mı sezdin ben yorum yaptım saygı duy biraz sadece cvp verdim burda beni sinirli agresif kızmış göstermenin alemi yok her arkadaş gibi yorum yaptım abartılcak bişe değil ... yani eğer yanlış kelime kullandıysamda özür dilerim ....

Daha dün geLmi$sin foruma (=..
bir$ey biLmeden konu$ma .. adam akıLLı oL.. :goz:

1- Daha dün mü gelmişim seninle aynı yıl üye tarihim her zaman takip ediyorum formu senin gibi gereksiz post kasmadığımdan msj sayım ve rütbem az olabilir istesem forum oyunlarına katıla katıla geçerim seni boş post kasmıyorum ben

2- O kelime için özür dilemeni bekliyorum lafa bak bilip bilmeden konuşma diyo Ben Aptalmıyım boş boş konuşma yapıyım bişe söledim saygı duy Dik kafalılık yapma

3- Kusura bakma arkam yoq bu forumda benim rahatca haklı çıkarabilirsin kendini

4- Adam akıllı ol Kelimesinin anlamını söylermisin bana ?

Geri