Galatasaray Futbol A.Ş.'den Açıklama

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2precz6.jpg

Galatasaray futbol takımı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Edwin Boekamp
ile 10 Ekim 2008 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmet ve emekleri
karşısında teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz..

Galatasaray Futbol A.Ş

Kaynak

Acaba görevden aLınma sebepLeri neLerdir ? Çok merak ediyorum varsa biLgiLi oLan arkada$Lar bizi aydınLatabiLir mi acaba ?

valla bilmiyorum kardeş haber için teşekkürler ;)

Daha net bir açıklamaya medyadan veya internetten ulaşırsam burada paylaşırım.

ya ne olucak kavga etmişlerdir kesin durduk yere mıye gitsinler

Galatasaray yönetiminin Ümit Davala ve Edwin Boekamp’ı görevden almasının perde arkasında
Skibbe’yi istifaya zorlamak olduğu anlaşıldı. Skibbe için aba altından sopa gösteren yönetimin
bu hareketle Alman hocanın işine son vermenin ilk adımını attığı belirtildi.

Skibbe ile bugün de bir görüşme yapan yönetimin “Yardımcılarımdan verim alamıyorum” açıklaması üzerine 2 yardımcı ile yollar ayrıldı. Ancak edinilen bilgilere göre UEFA Kupası’ndaki gruptan Skibbe ile çıkamayacaklarına inanan Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kaç gündür Rijkaard ile temasta oldukları öğrenildi. 2 yıl Barcelona’yı çalıştıran ve şu anda boşta bulunan Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor…

Kaynak

http://www.transferbulteni.com/

tahmin ettiğim gibi skibbe ile zorla da olsa ipler koparılmak isteniyor ama daha sezonun başında bu tarz hareketler takımın performansını çok ciddi şekilde etkileyebilir diye düşünüyorum ben şahsen

tahmin ettiğim gibi skibbe ile zorla da olsa ipler koparılmak isteniyor ama daha sezonun başında bu tarz hareketler takımın performansını çok ciddi şekilde etkileyebilir diye düşünüyorum ben şahsen

Sanmıyorum etkiLiyecegini geçen senede KaLLi gönderiLdikten sonra GaLatasaray battı diyorLardı KaLLi gittikten sonra maç kaybetmedik :-D Yani dogru teknik adamı buLmak için istifa ettiriLmeyee caLışıLıyorsa bu dogru bir karardır fakat geçen seneki gibi Ligin bitmesine 5 hafta yok ; Kritik bir döneme giricek GaLatasaray sagLam bir teknik adamın başta oLması şart.Skibbe ne derece sagLamdır tartışıLır :goz:

Rijkaard baştan gelebilseydi çok daha iyi olurdu ama yinede tabi eğer anlaşılabilirse barcelona
geçmişide göz önünde bulundurularak skibbe den çok daha iyi bir teknik direktör olduğu kanısındayım.

Yakında gerekli açıklamayı iyice yaparlar sanırım.Bildiğimiz tek şey Skibbe'nin koltuğu ciddi şekilde sallanıyor.
Şaşırdım gerçekten

EDİT:sanırım yavaş yavaş Terim sesleri çoğalıyor.Ayrıca ilginçtir bazı kaynaklarda Kalli ismi de geçiyor:saskin sonumuz belli değil malesef

Sanırım Skibbe'ye kibarca istifa et deniLiyor =)

Bir teknik adamLa anLaşıLmış yada görüşüLmüş oLmasa kesinLikLe böyLe bir karar aLınmazdı..
Bence Rijkaard 'La %100 görüşüLdü ..Zaten aLakamız oLmasaydı GaLatasaray.org da yaLanLama haberi geLirdi :goz:

arkadaşLar kafa karıştırıcı bi oLay gibi görüLebiLir ama bi gerçek var ki: KaLLi!
ne aLaka diyeceksiniz ama önümüzdeki haftaLarda KaLLi'yi teknik danışman yada aLtyapı sorumLusu gibi kuLübün içinde free-roLLer denen görevde görebiLiriz..
bunun için teknik heyette bi kontenjan açıLdı.. yönetim birşeyLer için çaLışıyor,şimdiLik sadece izLicez..

bence skibbe o kadar da iyi bir teknik direktör değil

Geri