Galatasaray Fanatik gazetesini yalanladı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Galatasaray Fanatik gazetesini yalanladı

727955343.jpg

Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi
Bugünkü Fanatik Gazetesi'nde "Tamamen Duygusal" başlığıyla yayınlanan haber bütünüyle kurgusaldur.

Eski oyuncumuz Hasan Şaş'ın kulübümüzden bugüne dek bahsedildiği gibi bir talebi olmamıştır.

Sansasyon yaratmak amacıyla üretilen bu tip haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan saygıyla rica ederiz..

Galatasaray Futbol A.Ş.
galatasaray.org

http://www.tumspor.com/haber/20090621/Galatasaray-Fanatik-gazetesini-yalanladi.php

Her TürLü YaLan DoLan Var BunLarda !

:saskin ne dogru ne yanlis anlasilmiyor artik en iyisi okumamak :melek

fanatiğin doğru haberi var mı ki :saskin:

fanatiğin Allah 1 dediğine inanıyorum bi tek
ortalığı karıştırıyolar yaa :)

1-Fotospor, 2-Fotomaç, 3-Fanatik. Fanatik 3. sıraya koydum ama Fanatik bile böyle yalanlanacağından %100 emin olduğu haberleri yayınlamaktan çekinmiyor. Kötü olan yanıysa bu gazeteler ne kadar yalanlanırsa yalanlansın halkın gözünde karizmasının çizilmesi gibi bir durum gözlenmiyor. Halk her gün takımının 3'er 5'er transfer yapmasından( ! ) mutlu oluyor ve tepki göstermiyor. Bunlar da bundan güç alıp destekli desteksiz sallıyorlar.

ALmıcaksınız arkadasLar böyLe sacma gazeteLeri!!
OnLar yaLan yazdıkca aLırsanız!
İtiraz etmeye hakkınız yok. . .
AdamLarın satısLarda probLem yokki dewam ediyorLar saLLamaya. . .

ben bjk liyim.gökhan zan hayırlı olsun gs ye.bu medya sektörü tüm dünyada böyle.toplumları yönlendirme üzerine yayın yaparlar.mesela abd afganistan da yanlışlıkla sivilleri bombalar (kaç defa) bu ufak bir şekilde utanılarak haber yapılır.

Geri