Galatasaray 2010/2011 Sezonu Transfer Haberleri [Tek Başlık]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
KavLak ve GreLLa'da Tamam !

fft1mm1017885.jpg

Stoch'un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, Rapid Wien'den Veli Kavlak ve Blackburn Rovers'dan Grella'yla da imza aşamasına geldi.

Galatasaray’da transfer operasyonu başarıyla sürüyor... Bir yandan Chelsea’nin genç futbolcusu Miroslav Stoch’un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Vincenzo Grella ve Veli Kavlak trasferlerinde de son aşamaya geldi. Avusturya’ya giderek Stoch’u çıplak gözle izleyen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, asıl hedefi olan Veli Kavlak’la da masaya oturdu. Öncelikle oyuncuyu ikna eden Sezgin, daha sonra da kulübü Rapid Wien’le görüşmelere geçti. Aynı takımdan Yasin Pehlivan’la da ilgilenen Sezgin, imzalar atılmadan Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Genç orta saha oyuncusu Veli’nin Galatasaray forması giymek istemesi de yönetimin elini güçlendiriyor. Ancak Aslan’ın operasyonu bununla sınırlı değil. Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel de Londra cephesinde Stoch dışında bir ismi daha transfer etmeye çalışıyor.

Tugay Kerimoğlu ikna edecek
Tecrübeli ön libero Vincenzo Grella’dan onay almayı başaran Üstünel, şimdi Blackburn Rovers’a 500 bin Euro’luk bonservis bedelini kabul ettirmeye uğraşıyor. 1 milyon Euro’da direten İngiliz kulübünü ikna etme görevi ise Tugay Kerimoğlu’nun.

Kaynak

Grella gelirse yararlı olur diye düşünüyorum. Zira Premier Lig'den gelenlerin performansı ortada. En azından Ayhan, Mustafa Sarp gibi değildir topa vurmayı biliyor. Ama Veli Kavlak gereksiz olur.

Grella gelirse yararlı olur diye düşünüyorum. Zira Premier Lig'den gelenlerin performansı ortada. En azından Ayhan, Mustafa Sarp gibi değildir topa vurmayı biliyor. Ama Veli Kavlak gereksiz olur.

Veli Kavlak gereksiz olur diyorsunuz.Peki Allah için söyleyin.Adamın adam akıllı oturup kaç maçını izlediniz?

Veli Kavlak gereksiz olur diyorsunuz.Peki Allah için söyleyin.Adamın adam akıllı oturup kaç maçını izlediniz?

ben izlemedim ama bilgi sahibi olmak isterim bilgilerinizi paylaşırmısınız fanatik bi gs liyim nasıl bi oyuncu stili kime benzer

Emre Güngör de Gidiyor!

gsantrenmand-23590_501.jpg

Galatasaray'ın milli stoperi Emre Güngör, Gaziantepspor yolunda!. Kırmızı siyahlı kulübün başkanı İbrahim Kızıl, Emre'nin transferi için kulübü ve futbolcuyla anlaştıklarını açıkladı.

Lig TV muhabiri Can İpekçi'ye konuşan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, "Emre büyük ihtimalle Gaziantepspor'a gelecek" derken, Murat Ceylan'ı Galatasaray'a transfer olacağı ve Necati Ateş ile anlaştıkları yolunda çıkan haberlere de yanıt verdi.

"EMRE GÜNGÖR'ÜN TRANSFERİ İÇİN HER KONUDA ANLAŞTIK"

İbrahim Kızıl, Emre Güngör'ün transferiyle olarak şunları söyledi:

"Emre Güngör'ün transferi için Galatasaray ile futbolcunun bonservisi konusunda anlaştık. Emre milli takımdaydı ve dün döndü. Menajeriyle görüşüldü. Zaten daha önce de Emre biliyordu bizim onu transfer edeceğimizi, ABD'ye gitmeden önce biliyordu. Onda bir pürüz çıkacağını zannetmiyorum. Emre büyük ihtimalle Gaziantepspor'a gelecek."

"MURAT CEYLAN İÇİN GALATASARAY'DAN TEKLİF GELMEDİ"

Kızıl, "Murat Ceylan'la ilgili olarak Galatasaray ile görüştünüz mü?" sorusunu ise "Ben de sürekli basından bunu görüyorum. Sürekli Murat Ceylan'ın Galatasaray ile ismi çıkıyor ama öyle hiçbir teklif bize gelmedi. Zaten bizim Murat Ceylan'a ihtiyacımız var. İskelet takımı bundan sonra bozmak da istemiyoruz. Tam tersine bundan sonra Murat Ceylan gibi kendini ispatlamış ve geleceği olan genç kardeşlerimizi takıma katmak istiyoruz. Galatasaray'dan böyle bir teklif bana gelmedi. İki Adnan Bey'den de Murat Ceylan'la ilgili teklif almadım." diyerek yanıt verdi.

"NECATİ TRANSFERİ 'BİTTİ' DİYEMEM"

İbrahim Kızıl, "Necati Ateş'in transferini bitirmekte sona yaklaştığınız söyleniyor. Bu ne kadar doğru?" sorusuna ise şu yanıt verdi:

"Necati çok iyi bir futbolcu. İyi olduğu halde Galatasaray'dan gitmişti. Biraz psikolojik olarak çökmüştü ve Antalyaspor'a gitti. Antalya'da gerçek kimliğine yine büründü ve şu anda Türkiye'de herkesin gözdesi haline geldi. Çok sevdiğim bir futbolcu ve kendisiyle de görüşüyorum. Hatta geçenlerde bir çocuğu olmuştu ve Hayırlı olsun' diye aramıştım. Necati ile bir görüşmemiz oldu ama şu anda bitti, bitecek ya da bize yakındır diyemem."

mynet.com

Kadroda Revizyon Şarttı,
Yalnız Altyapıdan Yetişen Gencecik Çocukları Niye Satıyorlar Yada Takas Yapıyorlar Anlamış Değilim.

halil-altintop1-23652_501.jpg

Sarı-kırmızılı kulüp Halil Altıntop'un transferini bitirme noktasına geldi.

Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan gurbetçi futbolcunun İngiltere'den alıcısı çıkmayınca rotasını Galatasaray'a çevirdiği bildirildi.

Geçen hafta sonu Adnan Sezgin'le görüşen ve Bize bir hafta süre verin diyen 27 yaşındaki golcü futbolcunun İranlı menajeri Reza Fezali'nin bazı Premier Lig ekipleriyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadığı ve bu yüzden milli futbolcunun rotasının Galatasaray'a döndüğü bildirildi.

Halil'in bonservisinin elinde olmasını koz olarak kullandığı ve bu yüzden yıllık 2.5 milyon euro garanti para istediği öğrenildi. Adnan Sezgin'in bu rakamı 1.5 milyon euroya çekmek istediği ve sözleşme süresinin de 3 yıl olarak planlandığı bildirildi.

mynet.com

GS'ye Pek faydalı olacağını düşünmediğim bir oyuncu.. Hamit olsa neyse de.

Grella tamam!

520902_detay.jpg

Ve Sarı-Kırmızılı takıma müjdeli haber İngiltere'den geldi. İngiltere uzunca bir süre Blackburn Rovers'ın Avustralyalı yıldızı Grella için temaslarda bulunan Haldun Üstünel'in çabaları sonuç verdi ve Ada temsilcisi yıldız futbolcuyu 2 milyon paun karşılığında Galatasaray'a vermeyi kabul etti. İngiltere'de yayın yapan Lancashire Telegraph gazetesinin haberine göre; tarafların her konuda anlaşma sağladığı ve Dünya Kupası'nın bitimiyle birlikte resmi sözleşmenin imzalanacağı vurgulandı.

G.SARAY BÜYÜK BİR FIRSAT
Kulüp ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı takımın da Grella'yı ikna etmekte zorlanmayacağının vurgulandığı haberde, deneyimli orta saha oyuncusunun Kewell ve Neill'den Galatasaray hakkında detaylı bilgiler aldığı ve Türkiye'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı belirtildi. Premiere League macerası oldukça sönük geçen yıldız futbolcunun Türkiye'de kariyerine yeni bir sayfa açılabileceği belirtildi. Haberde ayrıca 2008-09 sezonunda bu oyuncunun B.Rovers'a Torino'dan 4 milyon Paun'a alındığının da altı çizildi.

H-T​

İnş. NeiLL gibi başarılı olacaktır. Kapı gibi bi defansımız olacak anLaşıLan :)

ben izlemedim ama bilgi sahibi olmak isterim bilgilerinizi paylaşırmısınız fanatik bi gs liyim nasıl bi oyuncu stili kime benzer

Bende izlemedim ama size söylemek istediğim önyargılarınızdan kurtulun artık.

Çünkü aynısı Ribery'de de olmuştu.

2.sınıf oyuncu diye medya bile dalga geçmiş nitekim adam dünyanın sayılı yıldızlarından biri haline gelmişti!

Geri