Galatasaray 2. bile olamaz

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
29li7nl.jpg

Galatasaray 2. bile olamaz

NTV’de yayınlanan yüzde 100 futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Kayserispor’la berabere kaldığı maçtan sonra tartışılacak açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın devre arasında yaptığı transferleri eleştirirken çok konuşulacak bir de iddiada bulundu: Galatasaray bu kadroyla 2. bile olamaz!

İşte Rıdvan Dilmen’in söyledikleri: “Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği yöneticilerinin yaptığı transferler rezalet. Galatasaray gibi büyük bir takımın, iddialı bir takımın en az 4-5 tane hücum oyuncusu olması lazım, forvet oyuncusu olması lazım ama yok. Kendi takımlarında aylardır oynamayan oyuncuları alırsanız işte Jo gibi sakatlanır daha 2. maçta. Galatasaray’ın ilk 11’ini ve yedeklerine de bakarsak bu takımın 2. bile olması zor.”

Kaynak

Kendi dedikleriyle çelişen bi adam.. Haftayada açık ara şampiyon olur derse şaşırmayın..

erdal sen kızma birader..)) rıdvan derse vardır bildiği...takım elbisesine iddiaya girerim senle)))) heheheh )

Rıdvan sen çok bilseydin tv de laga luga yapmak yerine bi takımın başında t.direktördün şuan..

iiide bu takım forvetsiz adam bunu dedi haksız mı yani

Kadromuz Çok İyi Birde Sakatlar Kadroya Dahil Olursa Takım Süper Olacak,
Yanlış Olan Rijkard'ın Son Zamanlar'da Takımla Çok Oynaması Oyuncuları Alışık Olmadığı Mevkilerde Oynatmak İçin Israr Etmesi,
Rijkard Bu Yanlışından Dönerse Bizi Kimse Tutamaz.

Jo sakatLanmasa çok yarar sağLayacaktı,DenizLi maçında bunu gösterdi zaten.. Ama sen adamı aL ikinci maç sakatLasınLar sonra da "Jo'nun da işini bitirdik!" desinLer.. Bu şartLarda G.Saray kimi getirirse getirsin yazık oLacaktır.. Hadi bugüne kdr G.Saray sağLık ekibine suç buLduk ama aLın işte Jo geLeLi kaç gün oLdu;çat sakatLadıLar adamı..

Rıdvan futboLdan anLıyor ama objektif değiL..

Bu takımı anlamıyorum ne kadar sakat futbolcu varsa avrupada topluyolar sonra sakatlarımız var diye ağlıyolar

Bence şu an için söylemlerine katılıyorum.Sonradan tam tersini söylerse hiç şaşırmam.

İşte Medyanın gerizekalılığı .. Dün Ben de izledim Rıdvan Dilmen ' i . Adam dedi ki " Galatasaray Bu oynadığı kadroyla 2. bile zor olur " dedi .. Ah Ulan Ah bu medyanın anasına bacısına sövecem olmayacak böyle medya kuruluşlarına itibar etmeyin arkadaşlar .. sadece Allah'ını Seven adam Yalan Haber yapmaz!

iyi futbol oynayamadıgımız çok dogru , takım iyi izlenim vermiyor. bu sonucu cıkarmak için rıdvan dilmen olmaya gerek yok.

şu adamın bir takımın başına geçmesini çok istiyorum ne yapacak herşeyi biliyor madem !!

Bu Ligde hangi takım forvetLerinden sağ soL bekLerinden yoksun çıktığı Kayseri(şampiyonLuğa oynayan bir takım -kendiLeri öyLe diyor-) depLasmanında 5-6 mutLak goL pozisyonLa dönebiLir ve maçın rakibine göre daha iyi oynayabiLir ?Kayseriyi büyütmüyorum ama şu an Bursaspor şampiyonLuğa ne kadar yakınsa oyun kaLitesi oLarak Kayseride aynı düzeydedir.Sonuçta CangeLe ve MakukuLa gibi süper Ligde kaLiteLi sayıLabiLicek iyi bir uyum oLuşturmuş organize oynayan bir hücüm hattı var.
Ve karşısındada 5-6 as oyuncusundan(Jo Baroş Kewell Sabri Hakan) yoksun bir gaLatasaray
ve arkasındada 32 bin kişiLik bir stadın seyircisi
ve top her gaLatasaraya geçtiğinde ısLık yuhaLama unsuru.
ve Kayserinin evinde büyük takımLa oynamasından doLayı hırsı.
ve aLi Turan oLayının vermiş oLduğu acı.
ve ve ve ...
Tüm bunLarı düşündüğümüzde 1 puan iyidir demek sükretmek Lazım..

Rıdvan'ı ise saLLayın kendi çapında eyLeniyor o adamın gaLatasaray üzerine yaptığı hiçbir yorumu dinLemem.ObjektifLiği öğrenmeLi önce yazar dediğin

Geri