GALATASARAY’IMIZ 4-2 Eskişehirspor | STSL 20. Hafta

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
galatasaray.png
vsuperlig.png
eskisehirspor.png

SPOR TOTO SÜPER LİG 20. HAFTA
GALATASARAY'IMIZ - ESKİŞEHİRSPOR
06.02.2011 19:00
ALİ SAMİ YEN SK TT ARENA

" kalbim aşkınla dolu, ölmek istercesine
gözlerim eski günleri arıyor delicesine
şanlı GALATASARAY bu taraftarın seninle yaşar
en kötü gününde bile milyonlarca kalp senine atar "

ua-kan-manset.jpg

Artık bu gidişe bir dur deme zamanı geldi. 2-1 alırız diyorum.

Maç sonucu 4-2 GALATASARAY Galibiyeti.
Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler ultrAslan...

lig maçları

arkadaşlar lig maçlarını bilgisayarımıza indirebileceğimiz bir site var mı kaçırdığım maçları izlemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar lig maçlarını bilgisayarımıza indirebileceğimiz bir site var mı kaçırdığım maçları izlemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Forumda Lig Tv yayını içeren video veya link paylaşımı yasaktır.

Galatasaray taraftarları, bu sezon aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan takımlarına Eskişehirspor karşısında büyük destek verdi.

gs-pankart-uzun-32049_501.jpg

Galatasaraylı taraftarlar, Eskişehirspor maçında Türk Telekom Arena'nın tribünlerine 315 metrelik dünyanın en uzun el yapımı pankartını astılar.

Taraftarların astığı 315 metrelik pankartta, "106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği, anlı şanlı Galatasaray" ifadeleri yer aldı.

Bugüne kadar bilinen en uzun pankart ise 290 metre ile İspanyol ekibi Barcelona'nın taraftarlarına aitti. Ayrıca taraftarlar, "En kötü gün bugünse, şimdi daha yüksek sesle Galatasaray" pankartıyla da takımlarına moral vermeye çalıştılar.

ua315-pankart.jpg

Geri