'Galatasaray'ın yeni transferi benim!'

yi6it

New member
Reaction score
0
Bu sezon İspanya 2. Lig takımlarından Real Sociedad´da kiralık oynayan Necati Ateş, Galatasaray´a geri dönmeye hazırlanıyor.

18_257933_11FAN8ATES.jpg

Kalli’nin gelişiyle birlikte geçen sezon Ankaraspor ve Belediyespor’a kiralanan, daha sonra da İspanya’ya geçen golcü futbolcu, “Burada sezon 2 hafta sonra bitiyor. Sezon bittikten sonra Galatasaray’a döneceğim. Hâlâ 1 senelik sözleşmem var. Yöneticilerle konuşacağız. Şartlarımız uyarsa devam etmek isterim. Galatasaray’a yeni bir transfer gibi hava katmak istiyorum” dedi. Necati ayrıca Yunanistan’dan transfer teklifleri aldığını, ancak önceliğini Sarı-Kırmızılı kulübe verdiğini ifade etti.

Fanatik

bence asrın hatasını yapar zaten bitmiş bir necati var buraya gelirse hepten biter bana göre

Onu Ancak İstanbuL Büyükşehir PakLar :D

Güreşir artık burda da...

genç necati olsa büyük transfer derdim fakat şimdiki yedek bile olamaz........

Onun gencLiğinide biLiyoruz. . .

Ama GS YıLın Bombasını erken patLattı!!
BJK ve FB sacma topuz tartısması sürerken arada necatiyi kaptı

:hhmanD :hhmanD

İspanya 2.Lig de sadece 1 gol atmış zuhahahahh :D

Necati Yine "NecatiLik" Yapıyor...

Hep Şu SöyLemLerde Şu Şahan'ın 107 GoL Yiyen Güvenspor'un Teknik Direktörü TipLemesinde Orda SöyLediği SözLer AkLıma GeLiyor...

"Bizim Forvet Var DanyaL, Boyu 150... Hocam Diyor Ben Kafa Topuna Çok İyi Çıkarım Diyor... Lem Zaten ZıpLadı Mı Göbeğime GeLiyor... Şimdi Bi Hareket Yapardım Da Neyse..." :D:D:D

İşte Aynen O Hesap :D

Bende Şimdi Bi Hareket Yapardım Da Neyse... :D

Necati Yürü Git Yha Bi Daha Da GeLme :D

Necati sana bir söverim varya aynaya bakamazsın birdaha .

zaten bir ara galatasarayın başını yakmıştı hiç iyi bir futbol oynayamıyordu bencede kötü bir hata olur bu transfer...

Geri