GaLatasarayı Yenmeye Gidiyoruz..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, Galatasaray derbisinde iyi bir mücadele sergileyerek Ali Sami Yen Stadı'ndan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi..

qno70n.jpg

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine konuşan İbrahim Üzülmez, Galatasaray ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, ''Bizim için çok önemli bir derbi. İki takım da son haftalarda istediği sonucu alamıyor. Derbi maçlar her zaman zor olmuştur. Biz, Ali Sami Yen Stadı'na kazanmak için gideceğiz'' dedi.

Derbi maçta hırslarını ve mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını kaydeden İbrahim, şöyle devam etti:

''Her şeyden önemlisi, bir takım görüntüsünde sahaya çıkıp, Beşiktaş'a yakışır şekilde mücadele edip, üç puan almayı hedefliyoruz.''

AA & Haber1903

Kasımpaşa ve Konya'ya takıldığımız, Sivas'ı güç bela yendiğimiz bir ortamda biraz zor gibi görünüyor.

Deli her maç aynı şeyi söylüyorsun, sen inanıyosun da geri kalan 10 kişi inanmıyor kazanmaya.

kazanmasini ne zaman ogrenmi$:durdurun

yolunuz açık olsun gidin bakalım..

Derbide ne olacağı belli olmaz 2 takımın da performansı düşük ama derbiler farklı olur fb-gs maçında bunu daha iyi gördük. Evsahibi biraz daha galibiyete yakın. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum

ne yalan söyleyeyim üzülerek söylüyorum tam bir körle sağırlar birbirini ağırlar tarzında bir derby bekliyorum. keşke beşiktaşım adam gibi futbol oynasa, yenilsek de hiç üzülmem.

Geri