G3 TÜrkİyede!!

cielo

New member
Reaction score
0
evt arkadaslar 3 büyük gitaristin çıktıgı mükemmel konser 17 Temmuz 2007 tarihinde İstanbulda olıcaktır
sahne alıcak gitaristler :
Joe Satriani
Paul Gilbert
John Petrucci

ayrıntılı bilgi için
http://www.satriani.com/G3/ sitesinden ulasabilirsiniz .. iyi forumlar:victory

G3 Mükellemel Topluluk... Kaçırılmaması Tavsiye Edilir...

Joe Satriani için qidiLir (= 17 Temmuzda Büyük İhtimaLLe İstanbuL Dısında TatiLde oLurum Ama (=

Joe Satriani, Steve Vai, bide GnR SLash oLsa Daha ii oLurdu Ama :p

ben Eric Claptonu isterdim :(

kaçmazz !

imkanı olan mutlaka gitmeli..

acaba biletleri nerden satılıcak ve kaç para olcak :D

Biletler biletix de olarak belirtilmiş g3 sitesinde lakin biletix de daha kayılara geçmemiş

100 YtL oLsada GidiLir..

Joe Satriani'den The Forgetten Part 1 we Part 2 'yi CanLı CanLı DinLemeyi Cok İstiorum Nedense :melek

Flying in a blue dream tek gecerim :D

ya millet bu g3 mü yoksa joe satriani konseri mi ?

G3 Satrianin'de Yer aLdıqı Her Sene DüzenLenen Müzik FestivaLi qibi Bişe dieLim UmutGuneL (=

ukalalığa gerek yok 1989 yılından beri düzenlenen brain may tarafından başlatılan joe satrinai tarafından devam ettirilen bi konserler dizisi olduğunu ve arşivimde 4 tane dvd 'sinin bulunduğu(önce ki senelerde eric johnson-yngwie j.malmsteen-john petrucci ve bu sene de steve vai'n -Sound Theories- albüm çalışması dolayısıyla gelemedği ve yerine paul gilbert ın geldği (ilk enstrumantel albümü dolayısıyla) (, ayrıca fanatik bir steve vai hayranı olduğumu (Ankara Saklıkent konserinden önce elinden bizzat kendinden pena almış ve 1-2 saat çok mutevazi bi muhabbet yapmış biri olarak) g3 live ın ne olduğunu çok iyi biliyorum! Benim sorada sorudğum soru gayet açık ve netti ama böle cevap vermenize alındım. Ben dedim ki bu 14 veya 17 sinde olucak olan konser Joe satriani nin konseri mi? (hani bunlar sadece g3 konseri vermiyor ya kişisel olarakta sadece son albümlerini tanıtıyolar falan konser veriyolara ondan bahsediyorum) ya da PAUL GİLBERT (SON SOLO ALBÜMÜ GET OUT OF MY YARD) JOHN PETRUCCİ (İLK SOLO ALBÜMÜ Suspended Animation) JOE SATRİANİ (SON SOLO ALBÜMÜ Super Colossal) NİN ÇIKICAĞI G3 LİVE KONSERİ Mİ DİYE SORMUŞTUM? CEVAP VERİLİR veya verilmez ama benim sorum buydu ama ukalaca cevap vermek ayrı bişi insanın sinirleri bozuluyor! Yine de özür dilerim yanlış yazdıysam...

haydeeeee.. adam patladı ha.. iyide umut hajı bu kadar hırs yapmana gerek yoktukki... derr sana bi hayrı dokunsun yardımetsin istemiş.. :D:D:D

umutgunel' Alıntı:
ukalalığa gerek yok 1989 yılından beri düzenlenen brain may tarafından başlatılan joe satrinai tarafından devam ettirilen bi konserler dizisi olduğunu ve arşivimde 4 tane dvd 'sinin bulunduğu(önce ki senelerde eric johnson-yngwie j.malmsteen-john petrucci ve bu sene de steve vai'n -Sound Theories- albüm çalışması dolayısıyla gelemedği ve yerine paul gilbert ın geldği (ilk enstrumantel albümü dolayısıyla) (, ayrıca fanatik bir steve vai hayranı olduğumu (Ankara Saklıkent konserinden önce elinden bizzat kendinden pena almış ve 1-2 saat çok mutevazi bi muhabbet yapmış biri olarak) g3 live ın ne olduğunu çok iyi biliyorum! Benim sorada sorudğum soru gayet açık ve netti ama böle cevap vermenize alındım. Ben dedim ki bu 14 veya 17 sinde olucak olan konser Joe satriani nin konseri mi? (hani bunlar sadece g3 konseri vermiyor ya kişisel olarakta sadece son albümlerini tanıtıyolar falan konser veriyolara ondan bahsediyorum) ya da PAUL GİLBERT (SON SOLO ALBÜMÜ GET OUT OF MY YARD) JOHN PETRUCCİ (İLK SOLO ALBÜMÜ Suspended Animation) JOE SATRİANİ (SON SOLO ALBÜMÜ Super Colossal) NİN ÇIKICAĞI G3 LİVE KONSERİ Mİ DİYE SORMUŞTUM? CEVAP VERİLİR veya verilmez ama benim sorum buydu ama ukalaca cevap vermek ayrı bişi insanın sinirleri bozuluyor! Yine de özür dilerim yanlış yazdıysam...

Adam qibi Bi Cewap Yazdım Sana.. UkaLaLıksa Önde Gideniyim !..

Tek Kişinin oLsa O Kişinin İsmi Yazardı Sadece..

Sizin qibiLer Yüzünden Burda Muzik Konusunda Tartısmak İstemiorum..

Ben Hiç Bi Muzik Türünden AnLamayan Bi Adamım oke ?

Onun için kâLe aLma Beni Burda !!!

ya beyler bilet konusunda bi bilgisi olan varmı :D konuyu açan benim ama bi b.k dan haberim yok :D

biletix de G3 den bahsetmior , sadece satriani nin gelicegini söylüyor , aman allahım yoksa yalan mı :D

Geri