ukalalığa gerek yok 1989 yılından beri düzenlenen brain may tarafından başlatılan joe satrinai tarafından devam ettirilen bi konserler dizisi olduğunu ve arşivimde 4 tane dvd 'sinin bulunduğu(önce ki senelerde eric johnson-yngwie j.malmsteen-john petrucci ve bu sene de steve vai'n -Sound Theories- albüm çalışması dolayısıyla gelemedği ve yerine paul gilbert ın geldği (ilk enstrumantel albümü dolayısıyla) (, ayrıca fanatik bir steve vai hayranı olduğumu (Ankara Saklıkent konserinden önce elinden bizzat kendinden pena almış ve 1-2 saat çok mutevazi bi muhabbet yapmış biri olarak) g3 live ın ne olduğunu çok iyi biliyorum! Benim sorada sorudğum soru gayet açık ve netti ama böle cevap vermenize alındım. Ben dedim ki bu 14 veya 17 sinde olucak olan konser Joe satriani nin konseri mi? (hani bunlar sadece g3 konseri vermiyor ya kişisel olarakta sadece son albümlerini tanıtıyolar falan konser veriyolara ondan bahsediyorum) ya da PAUL GİLBERT (SON SOLO ALBÜMÜ GET OUT OF MY YARD) JOHN PETRUCCİ (İLK SOLO ALBÜMÜ Suspended Animation) JOE SATRİANİ (SON SOLO ALBÜMÜ Super Colossal) NİN ÇIKICAĞI G3 LİVE KONSERİ Mİ DİYE SORMUŞTUM? CEVAP VERİLİR veya verilmez ama benim sorum buydu ama ukalaca cevap vermek ayrı bişi insanın sinirleri bozuluyor! Yine de özür dilerim yanlış yazdıysam...