G.saraylı isen takımdaşını koru!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myemrah

New member
Reaction score
0
ewirah adlı takımdaşımız Fenerli bir yönetici(hellsport) tarafından banlanmıştır, fikrinizi ogrenmek istiyorum...

Bence yönetici rengini belirtmemeli, normal bi üye yönetici birine cevap verincede banlanmamalı diye düşünüyorum. yukarıdaki yönetici rengini heryerde belirtmiş avatar imza vs.
zaten yanlışı ilk adımda yapmış...

söyleyin Bana G.saraylı olmak suçmu?

http://www.hackhell.com/galatasaray/618616-gs-1-1-eskisehir-tsl-7-hafta-tek-baslik-5.html

ws5wjl.jpg

Sen takımdaşına söv!

Takımdaşın seni korusun!

Sanki sütten çıkmış akkaşıksın. . .

Sen bana cevap verdiğin için değiL!

Orda kuLLandığın keLimeLer için cezaLandırıLdın!

adam git anana sor demiş ağır hakaret var orda

moderatörlerin ban yetkisi bulunmamaktadır,moderatörler ceza alması gerektiğini düşündükleri üyeleri bizlere (smod veya admin) bildirirler biz de gerekli görürsek ceza veririz..
bu yüzden hellsport'un fenerli olması ile bahsi geçen üyenin ban'lanmasının bir alakası olamayacağı gibi üyenin ceza almasına yazdığı mesaj neden olmuştur ..
iyi forumlar..

bir süre ReaL ve Ben yani forumun gsLi iki spor modu özeL işLerimiz doLayısıyLa foruma az gireceğiz ve bu zaman içinde böLümdeki tek yetkiLi F.BahçeLi kardeşim HeLLSport kaLacak ve biz kendisine sonuna kadar inanıyor-güveniyoruz..
ewirah adLı üyenin yaptığı saygısızLıktır ve hakettiği cezayı aLmış,eziLmiş hissetmenize gerek yok.. ;)
iyi forumLar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri