- Reaction score
- 0

Her şey Madrid uçağında Başkan Ünal Aysalın danışmanı olan Sportif Koordinatör Bülent Tulunun, Teknik Direktör Fatih Terimi hedef alan sözleriyle başladı.
Son yılların en büyük transfer projesi için özel jetiyle Atletico Madridin üç yıldızı Forlan, Reyes ve Ujfalusiyi almaya giden Başkan Aysalın yanında Bülent Tulun ile yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy da yer alıyordu. Kıran, kırana pazarlıkların ardından İstanbula dönüş için yola çıkıldı. Görüşmelerin olumlu geçmesiyle rahatlayan sarı-kırmızılılar, bundan sonra izlenecek yolla ilgili fikir alışverişinde bulunuyorlardı. Ancak Tulunun, Terimi eleştiren ifadeler kullannması buz gibi hava estirdi.
Fatih Terimin, oyuncu seçimlerini eleştiren Bülent Tulunun, Afrasından, tafrasından bıktım. Başkan izin versen, 48 saat içinde dünyanın en iyi hocalarından birini bu takımın başına getiririm demesi, başarılı hocanın kulağına gitti. Hakkında konuşulanları önce soğukkanlı bir şekilde karşılayan Terim daha sonra, konuyu İkinci Başkan Ali Dürüste açtı.
Terim, Sırt sırta mücadele verdiğimiz kişi beni arkadan vuruyor. Böyle devam etmez, edemez. Galatasaray zarar görür. Konu ben mi, o mu meselesi değil. Ama bana güvenmeyen, arkadam söz eden biriyle nasıl aynı ortamda bulunurum diyerek tepkisini ortaya koydu.
Dürüst destek verdi
Tulunun, Floryada bulunmasına karşı çıkmayan Dürüst ise buna karşılık, Hocam, Bülent Tulunun Floryada olmasını, hem de çalışma odasının sizinle aynı katta olmasını ben de destekledim. Ama bu durum kabul edilemez. Tulunun görevi size köstek olmak değil, destek olmaktı. Sizin ve ekibinizi huzursuz edecek, kapalı kapılar ardındaki söylemler ancak zarar verir diyerek Terime tepkisinin haklı olduğunu dile getirdi. İşte Bülent Tulun operasyonunun fitilini ateşleyen olay böyle gelişti. Ujfalusi için yapılan ve tartışma yaratan imza töreni sonrası Dürüstün, Tuluna gösterdiği sert tepkinin gerçek sebebi de buydu.
Cim-Bomda patlak veren krizin tarafları bugün Floryada bir araya geliyor. Başkan Aysalın isteğiyle Ali Dürüst, futbol komitesi üyeleri ve Bülent Tulun, tesislere giderek, Fatih Terim ve oyunculara başarı dileyecek. Floryadaki soğuk savaş sonrası bu ziyaret heyecan yaratırken, Aysalın taraflardan uyumlu bir çalışma içinde olmalarını istediği belirtildi. Bu arada Dürüst ve futbol komitesinin, Terim ile yapacakları toplantıda transferin bütün detaylarıyla ele alınacağı kaydedildi.
Kaynak