G.Saray'da Haftanın FotoLarı [Her Hafta GünceL]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest

GaLatasaray'ımızın Her Hafta Stadta, Maçta, Saha Dışında, TribünLerde Vs. Haftaya Damgasını Vuran, Enteresan Ve FarkLı KareLeri Burada EkLeyeceğiz, Hep BirLikte, Anti FotoLar EkLemek Yasaktır...

Tek Foto EkLeyebiLirsiniz, 10-20 Foto Birden EkLemek Yasaktır...

Konuya Provoke AmaçLı YazıLacak MesajLar Veya FotoLar SiLinecektir, Bu Kişi Veya KişiLer Ceza ALacaklardır...

Rakip TaraftarLar Konuya Mümkünse YazmazLarsa Sevinirim...

Neyse Hadi BaşLayaLım BakaLım...

TSL 11.Hafta GaLatasaray - Sivasspor...

Arda'nın Dokunduğu Çift Vuruşta KeweLL GoLü Atmış Ve Arda İLe KeweLL Sevinç Yaşamıştı...

arda_kewell.jpg

YorumLarınızı Ve Enteresan FotoLarınızı BekLiyoruz...

Hadi BakaLım... :closedeyes:

TSL 12.Hafta

Diyarbakırspor-GaLatasaray maçında G.Saray'ın galibiyet golünü kaydeden Arda ve D.Bakır'lı futbolcuların üzüntüsü

rbfsk6.jpg

buda bonu$ oLsun.. dai tek resim ekLeniyor biLiyorum ama fotoğraf güzeL o yüzden koydum ; )

2gt7vi1.jpg

Atkıya dikkat =)

B_42eb5fe68c6c01654c688a9d776fd6d8.jpg

1z1uxea.jpg

Manisa Maçı Sonrası Sahadan AyrıLışımız Herşeyi AçıkLıyor Gibiydi...

Şeref tiribünübndeki arkaşdaşlarımız hoşma giti.Ben yeni gördüm buraya en kısa zamanda fto atıcam

kewell06.jpg

Kewell'ın tepkisi

Galatasarayımız'ın Antalyaspor maçında yıldızlaşan oyuncusu Harry Kewell, forvet oynamasına şaşıranlara tepki gösterdi.

Stay with us Kewell

mju9vo.jpg

Galatasaraylı taraftarlar, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve takımda kalıp kalmayacağı merak konusu haline gelen Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'a tribünden mesaj gönderdi.

Kewell'ı takımlarında gelecek sezonda da görmek istediklerini ifade eden sarı-kırmızılı taraftarlar, başarılı futbolcu için, ''Stay with us Kewell'' (Bizimle kal Kewell) pankartı açtı.

rrv21x.jpg

Elano'nun akıl dolu pası ile Kewell'ın attığı gol sonrası ikilinin gol sevinci...​

28qxb0z.jpg

Keita, Maç İçinde Cem Can'ı 8-10 Kere Geçtiği PozisyonLardan Birinde, Cem Can'ı Ve O BöLgeye GeLen 2 Oyuncuyu Birden Geçtiği Pozisyonda Topu KeweLL'a Kesmiş Ve KeweLL İnce OfsaytLa, Sağ Ayağını KaLdırıp Havada SoLLa Çok Şık Bir Vuruş Yapmış Topu AğLara Göndermiş, GüzeLim GoL Güme Gitmişti....

BJK 1-1 GS

Önce GoLünü Attı... Büyük Kaptan...

rw2ljo.jpg

29utydx.jpg

Sonra SakatLandı... Maçın Kader Anıydı...

2iu8bvd.jpg

Geri