G.Saray'a Sempatim Var!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam HABERTÜRK'e konuştu.

125832.jpg

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!!!

Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam Habertürk spor servisinden Erbatur Ergenekon’a özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon farklı bir lig oynandığının altını çizdi. Sağlam Galatasaray’ın oyun sistemi nedeniyle kendisine sempatik geldiğini belirtirken Tabata için Trabzonspor’un resmi bir teklifi olduğunu ancak Brezilyalı yıldızı vermediklerini açıkladı.

"GALATASARAY'A SEMPATİM VAR"

Bu kadar sakata rağmen Galatasaray’ın Hala buralarda duruyor olması, ve belki oyun yapısının biraz daha farklı olması. Hatta şöyle söyleyeyim, bana bu sempatiyi duyduran oyun yapısının bize benzemesi olabilir. Ya da sempati demeyim de bunun adına bu inancı, Galatasarayın şampiyon olacağına inanmamı sağlayan şey oyun yapılarının biraz daha bize benzemesi.

"TRABZONSPOR TABATA'YI RESMİ OLARAK İSTEDİ"

Devre arasında Tabata’ya teklifler oldu. Ancak devre arasında olan tekliflere sıcak bakmadık. Tabata’da sezonu burada bitirmek istediğini bize defalarca söyledi. Şu anda mutlu Gaziantep’te. Özellikle Trabzonspor’un devre arası çok net olarak teklifi vardı sayın başkanımıza. Onun dışında tekliflerde olmuştur ancak Trabzon’un teklifi netti o’nnu biliyorum

HABERTÜRK SPOR SERVİSİ

sezon sonunda gelir heralde bu acıklamadan sonra

Geri