G.Saray'a şok haber!..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Sık sık yaşanan sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'a bir kötü haber de Barış Özbek'ten geldi. Sarı kırmızılıların Kayserispor'la oynadığı karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan genç futbolcunun ilk yarıyı kapattığı öğrenildi.

Barış'ın dün gece İstanbul dönüşünde çekilen röntgeninde sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği belirtildi. Geceyi hastanede geçiren genç futbolcunun Almanya'ya giderek ameliyat olacağı ve tedavisinin en az 3 ay süreceği ifade edildi.

Uğur Uçar'dan sonra sağ bekte görev yapabilen Emre Güngör, Sabri ve şimdi de Barış'ın uzun sürecek sakatlıkları teknik direktör Skibbe'yi sıkıntıya soktu. Son iki karşılaşmada sağ bekte görev yapan Linderoth'un o bölgedeki yeri de sağlamlaşırken Alman teknik adamın o mevki için değişik alternatiflerin arayışına girdiği ifade edildi.

Bu arada Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan edilen vedanın ardından Kayserispor deplasmanından da 1 puanla dönen Galatasaray'da basın toplantısında oynanan oyundan memnun olduğunu dile getiren teknik direktör Skibbe'nin soyunma odasındaysa oyuncularını eleştirdiği öğrenildi.

Alman teknik adamın "Sahada herkes başkalarının birşeyler yapmasını, oyunu kurtarmasını bekler gibi bir hava içindeydi. Buna anlam veremedim. Hepinizin görevi sahada elinizden gelenin en iyisini yapmak. Ligin çok başındayız, kampta da birlikte fazla olamadık biliyorum ama mazeret olamaz. Kazanmamız gereken maçta 2 puan bıraktık. Ligin çok başı olduğu için telafisi var ama herkes sahada neler yaptığını bir düşünsün" dediği belirtildi.

Teknik direktör Skibbe'nin yedek bıraktığı Lincoln ise "Sözleşmemde her maç oynayacak diye bir madde yok. Yetkili kimse kimin oynayacağına da o karar verir. Elbette ki üzülürüm ama demek ki daha fazla çalışmam gerek diye düşünürüm. Mutlaka ki birileri yedek kalacak kim iyiyse ya da taktk gereği kimin oynaması gerekiyorsa o oynar" dedi.

İstanbul'u çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu "Süper bir yıldız diye lanse edildiğim için benden beklentiler çok fazla. Ben de bu beklentileri karşılamak için kendi kendime baskı yaratıyor olabilirim. Burada olduğum için çok mutluyum. Ben 6 yıl Almanya'da oynadım buraya geleliyse sadece 1 yıl 2 ay oldu. Orasıyla burası çok farklı bu yüzden alışmam zaman alıyor. Beni tek üzen şey hakkımda çıkan gerçek dışı haberler. " diye konuştu.

LigTv​

GençLerden geLen önce Serkan CaLık şimdide Barış Özbek'in sakatLıgı kötü oLdu

yuh abi ya. zaten sağ kanatta sıkıntı var. hasan sabri uğur şimdide barış. sağ kanatta oyuncvu kalmadı

Kötü oLdu...Geçmi$ oLsun.

Golcu alacağımıza sağ kanat alsak daha iyiydi.
Hatta mümkünse bir de sol kanat. İkisi de çalışmıyor.
Zaten o yüzden de takım futbol namına birşey koyamıyor ortaya.

kötü olmuş cidden yha daa bu yasta sakatlıklar futbolcunun kendini gelistirmesinide engellio yha ....

BARIŞ İLK YARIYI KAPATTI
FLAŞ... Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Özbek, ilk yarıyı kapattı. Genç oyuncunun sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi.

Kendisini Tamda Geliştirmeye Başlamış, Çokta Sağlam Devam Ederken Olacak İş Değil!!!

Önce Uğur,sonra onun yerine sağ bek oynayan Sabri şimdide Barış.
Tesadüfün böylesi

tamamen kendi dikkatsizliği yüzünden oldu.

Geri