G.Saray Rekora Koşuyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Oyuncularına para ödemekte zorlanan Cimbom'un kasası, adeta Futbol Federasyonu'na çalışıyor.

128295.jpg

Kayseri maçının ardından 119 bin lira daha ceza verilen sarı-kırmızılı kulüp, bu sezon 19 haftada toplam 622 bin liralık cezayla, en çok para cezası alan takım oldu. Fotomaç'tan Bülent Can'ın haberine göre, G.Saray geçen sezon 34 hafta sonunda 146 bin lira ceza ödemişti.

G.SARAY REKORA DOĞRU KOŞUYOR

Kayseri maçından sonra 119 bin lira daha ceza alan sarı-kırmızılı ekibin federasyona ödeyeceği para 622 bin liraya yükseldi....

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Oyuncularına para ödemekte zorlanan Galatasaray'ın PFDK ile başı dertte. Kayseri maçındaki hakem hatalarının ardından federasyon ve MHK'yı eleştiren 7 maddelik bildiri yayınlayan sarı-kırmızılı ekibe 119 bin lira ceza daha kesildi. Toplamda federasyona ödeyeceği miktar 622 bin liraya yükselen Galatasaray, Beşiktaş'ı (495 bin lira) geçerek en çok ceza alan takımlar listesinde ilk sıraya yerleşti.

DOĞAN ARANIYOR

Geçen sezon 34 hafta sonunda federasyona sadece 146 bin lira ödeyen Galatasaray'ın, bu gidişle ceza miktarı 1 milyon lirayı bulacak gibi. Öte yandan Hasan Doğan federasyonu geçen sezon en yüksek cezayı Beşiktaş'a (214.5) kesmişti. Galatasaray'a şimdiden 622 bin lira ceza verilmesi Özgener federasyonunun ne kadar acımasız olduğunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Haberturk

ah ah Hasan Doğan'ı nasıL arıyoruz..
Yine başımızda beceriksizLer var..
Ligin ortasına mıçtıLar yani,bu saatten sonra şampiyonLuk geLse sevinmem,her maç bir yığın hata Lehimize,aLeyhimize..
ŞampiyonLuk için Trabzonspor'u destekLiyorum..
Gs avrupada iLerLesin Lig benim için bitmiştir,daha da takmam.. :p

ah ah Hasan Doğan'ı nasıL arıyoruz..
Yine başımızda beceriksizLer var..
Ligin ortasına mıçtıLar yani,bu saatten sonra şampiyonLuk geLse sevinmem,her maç bir yığın hata Lehimize,aLeyhimize..
ŞampiyonLuk için Trabzonspor'u destekLiyorum..
Gs avrupada iLerLesin Lig benim için bitmiştir,daha da takmam.. :p

Hasan doğanı aramaya gerek yok
maç izlemeye gelen bazı!!!! taraftarlar azmasın yeter

Hiç sevmediğim bir adamı başa geçirdiler.Ama hayırlısı bakalım.

Hasan doğanı aramaya gerek yok
maç izlemeye gelen bazı!!!! taraftarlar azmasın yeter

taraftarLar bi aLakası yok ki oLayın; yöneticiLer çıt çıkardıLar(ki bana göre yanLış hareket) diye 119,000 TL ne demek ya..
Bu kadar parayı nasıL aLabiLirLer..
Hasan Doğan dönemi aLınan cezaLara bak,bu seneye bak..
Bu takımLarın sorunLarı bişiden kaynakLanıyor di mi,onunLa iLgiLenen yok..
Trafik poLisi gibi anca ceza kesiLiyor..
Gs'nin Lig sonu cezası 1 triLyonu buLur,e bu kuLüp yıLLık ne kadar para aLıyor TFF'den..
Ayıp..

Yeni nesiL "Azizci" federasyonun ne kadar âdiL oLduqunu hep birLikte qörüyoruz (= Aziz yıLdırım hakem odasını basar hakemLeri a$ağıLar bir maqanda qibi tık yok .. Bizim takım yasaL bir biLdiri yayınLar insanca.. Medeniyet usüLünce.. 119.000 TL para cezası..
Ne demeLi buna ?

Geri