"G.Saray galibiyeti çıkışımız oldu"

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Sarı lacivertli kulübe yüksek maliyeti ile transferi olay olan İspanyol futbolcu Daniel Güiza ,Galatasaray derbisinden, İstanbul'daki yaşantısına, gol atamamasından transfer söylentilerine kadar bir çok önemli konuda Fox TV'de yayınlanan Tribün Ateşi programı muhabiri Elvan Arat'a Aaçıklamalarda bulundu.

3331_B_guiza019.jpg

Öncelikle GS galibiyeti ile ilgili neler söyleyeceksin?

Galatasaray karşısında aldığımız farklı galibiyet bizim için yeni bir çıkış kapısı açtı. Galatsaray’ı favori olarak geldiği Kadıköy’den eli boş gönderdik. Görüldüğü gibi takım her geçen gün kendini toparlıyor ve her geçen gün daha iyi oynuyor. Tabi bu da sahaya yansıyor. Galatasaray galibiyeti Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi, Fenerbahçe büyük bir kulüp ve zor zamanları aşması hızlıca gerçekleşiyor.

GS 9 YILDIR KAZANAMIYORMUŞ..!

Galatasaray’ın kazanamaması gerçekten etkileyici bir şey. Herkes tarafından tanınan bir derbi. Böylesine bir karşılaşmadan galip ayrılmak hatta böyle bir maçta görev almak unutulmaz bir deneyim. Galatsaray 9 yıldır Kadıköy‘de kazanamıyormuş kazanacaklarını da sanmıyorum.

BAŞKASI GOL ATSIN…

Neden gol atamıyosun sorun nedir?

Sahada hızlı ve tempolu bir oyun sergiliyorum ama bu gol olarak skorborda yansımıyor, aslında bakılacak olursa faz gol şansı bulacak pozisyonlarım olmadı. Fakat önemli olan takımın galip gelmesi başarıyı bütüne yaymak gerekir. Sadece bir kişinin gol atması yada atmaması önemli değil, takımın sahadan galip ayrılması önemli. Benim gol atıp atmamam önemli değil, başkası atsın golü ve galip gelinsin, önemli olan bireyler değil takımın galibiyetidir.

GOL ATAMAMAK BENİ ÜZMÜYOR…

Gol atamadığım zaman üzülmüyorum, benim gol atıp atmamam önemli değil, ben sadece takımın galip gelmesini isterim asıl önemli olan bu.

TARAFTARI UNUTMUYCAM!

Fenerbahçe taraftarı seni nasıl etkiliyor?

Fenerbahçe taraftarı mükemmel ve gerçekten insanı büyülüyorlar. Futbol hayatım nerede devam ederse etsin bu taraftarı ömrümün sonuna kadar unutmuycam.

TRANSFERDE HERŞEY OLABİLİR!

Sana Avrupa’dan gelen transfer teklifleri var mı?

Hakkımda transfer dedikodularının çıkması normal, bunlara aldırış etmemek lazım. Futbol dünyasında ne zaman ne olacağı belli olmaz. Benim kulübümle 4 yıllık sözleşmem var, şuan ben burada oynuyorum ve Fenerbahçe’nin futbolcusuyum.

TAKIM ARKADAŞLARIM ÇOK İYİ….

Hangi takım arkadaşlarınla aran daha iyi?

Bütün takım arkadaşlarımla aram iyi , Emre , Önder Can , Ali ama tabi Brezilyalılarla daha fazla konuşuyoruz tabi ki Semih’le de dışarıda da görüşüyoruz.Brezilyalılarla çıkmamın sebebi dil bakımından daha kolay anlaşabildiğimiz için. İstanbul'da bulunmaktan çok memnunum burada yaşamayı seviyorum.İnsanlar cok sıcak kanlı heryerde yardımcı oluyorlar ve ilgi gösteriyorlar.Şuan evimin oldugu Kurtköy İstanbul Merkeze biraz uzak ama şimdilik idare ediyorum.

FOX
18.11.2008

biLgi için saoL....

Geri